Lëvizje

Lëvizje

1. Rimbush  dhe aktivizon ofertën direkt nga aplikacioni My Vodafone. Mjafton të hysh nga telefoni në http://onelink.to/h5pwta  dhe gjithashtu përfiton 3GB dhuratë . Ndiq videon sesi:       https://www.youtube.com/watch?v=VM4rYvboHo8

2. Shikon dhe paguan faturën për numrin tënd direkt nga aplikacioni  My Vodafone. Mjafton të hysh nga telefoni në http://onelink.to/h5pwta  dhe gjithashtu përfiton 3GB dhuratë .Ndiq videon sesi: https://www.youtube.com/watch?v=saFRqeHjayc

3. Përfaqësuesi i Vodafone të vjen në shtëpi dhe aktivizon/ instalon internetin Fiks apo TV, mjafton të na shkruash këtu https://lead.vodafone.al/booking.
Të lutem prit