Karriera

 
Together we can
Nëse je duke kërkuar një praktikë sfiduese, një praktikë pune një javore, apo nëse je duke kërkuar punën tënde të parë si i/e sapodiplomuar, në Vodafone do të gjesh plot role interesante – mjafton një klik. Me internetin, teknologjinë digjitale dhe risite celulare që po nxisin ndryshime të paimagjinueshme, është pikërisht ky momenti i duhur për t’u bërë pjesë e skuadrës tonë. Ejani të mësoni gjithcka mbi biznesin tonë dixhital të telekomunikacionit dhe bëhuni pjesë e një udhëtimi të pabesueshëm me ne. Together we can.
Në Vodafone Albania, mirëpresim dhe mbështesim këdo, po ti?
Njihuni me skuadrat tona.
Zbulo më shumë
braddd

Vajzat në Teknologji

 Në Vodafone Albania Teknologjia është kryefjala e punës dhe kur flasim për teknologji kemi parasysh shumë kolege të suksesshme. 
Mbështesim dhe ofrojmë mundësi, si për vajzat ende të padiplomuara, ashtu edhe për ato që sapo janë diplomuar në degët e Inxhinierisë Elektronike, TIK, Informatikë apo në çdo profil tjetër në Teknologji. Organizojmë një sërë trajnimesh dhe workshopesh për kodim. Gjithashtu, i ofrojmë mundësinë vajzave të marrin pjesë në programet tona për të rinjt. Këto iniciativa janë mundësia më e mirë për ti dhënë formë të ardhmes.

Be yourself, share inspiration and belong. 
Zbulo më shumë
Please wait