TrendMicro

Siguria kibernetike tani është më e rëndësishme se kurrë.

Mbrojtja nga kërcënimet që i kanosen sigurisë dixhitale është thelbësore per bizneset, në mënyrë që ata të punojnë të sigurtë dhe të fokusuar në aktivitetet e tyre ditore. Me zgjidhjen tonë nga TrendMicro, ne garantojmë një mbrojtje të plotë, të thjeshtë dhe të besuar ndaj çdo sulmi kibernetik.  

 

 

trend micro

Shërbimet Trend Micro

Shërbimet Trend Micro™ Worry-Free™ janë zgjidhje të kompletuara,  mundësuar nga teknologjia X-Gen, për të përmbushur çdo nevojë në lidhje me sigurinë dixhitale. Me një kombinim teknikash mbrojtjeje të përparuara, ky shërbim gjen dhe eliminon boshllëqet e sigurisë gjatë çdo aktiviteti dhe nga të gjitha pajisjet fundore (laptop, desktop, pajisjet celulare, servera), lundrimi në Internet si dhe gjatë bashkëpunimeve me email apo cloud. 

Paketat e Sigurisë së Biznesit

Avantazhet e paketave të sigurisë së biznesit TrendMicro™ Worry-Free™

 • cloud-upload-mid
  Portal menaxhimi i bazuar në Cloud

  Përfito kontroll të plotë sigurie të pajisjeve, falë portalit të menaxhimit të bazuar në Cloud dhe të arritshëm në Internet. 
   
 • main_icn_Mobile
  Mundësohet në Windows, Mac, Android dhe iOS

  Mbro çdo pajisje Windows, Mac, Android dhe iOS nga kudo, duke rritur sigurinë dhe duke eleminuar kërcënimet e mundshme.
   
 • main_icn_Security
  Mbrojtje anti-ransomware

  Garanto sigurinë kibernetike duke përdorur teknologjitë më të fundit për të identifikuar kërcënimet kripto dhe ransomware. 
   
 • security-mid
  Mbrojtje e lartë ndaj çdo kërcënimi

  Përfito mbrojtje të lartë ndaj çdo kërcënimi duke përdorur teknologjinë kryesore të shtresëzuar të industrisë X-Gen, të menaxhuar përmes një portali të vetëm. 
   
 • internet
  Filtrimi i URL-ve

  Rrit sigurinë dhe produktivitetin e punonjësve duke përzgjedh faqet e internetit ku ata mund të lundrojnë. 
   
 • main_icn_Clock_or_Timed
  Mbrojtje nga kërcënimet në kohë reale

  Rrjeti i Mbrojtjes Smart™ Trend Micro™ përdor sensorë inteligjent për të identifikuar kërcënimet dhe mbrojtur përpara se të arrijnë tek ju.
   
Please wait