Politika e Cookies

Politika jonë e Cookies 

 


Ky seksion ka të bëjë me atë se çfarë janë cookies dhe teknologjitë e tjera gjurmuese, si i përdorim ato dhe si mund t’i menaxhoni ato.

Çfarë janë cookies? 

Cookies janë skedarë të vegjël që ruhen në pajisjen tuaj kur vizitoni një faqe në internet. Nëpërmjet përdorimit të cookies, faqja e internetit arrin t'ju kujtojë dhe të analizojë mënyrën se si e keni përdorur sitin sa herë që ktheheni në të.

Çfarë janë teknologjitë e tjera të ngjashme gjurmuese? 

Këtu i referohemi çdo metode tjetër të përdorur për të ruajtur informacionin, për të fituar akses në informacion ose për të gjurmuar aktivitetet në pajisjen tuaj, të tilla si Local Shared Objects (“flash cookies”), scripts, pixels gjurmues dhe plugins, gjurmuesit e aplikacioneve (duke përfshirë SDK-të) në smartphone-t, tabletat, smart TVs ose pajisje të tjera.    

Si i përdorim cookies/teknologjitë gjurmuese

Ne përdorim cookies për të bërë disa gjëra. Për shembull, për të kujtuar preferencat tuaja, për të regjistruar atë që keni vendosur në shportën tuaj të blerjeve, ose për të llogaritur numrin e njerëzve që shikojnë një faqe në internet. Ne gjithashtu i përdorim ato për të mbajtur shënime se çfarë keni blerë nga ne, çfarë keni bërë në faqe dhe për ta bërë reklamimin më të përshtatshëm për ju.

Cookies kanë një identifikues unik alfanumerik që qëndron në shfletuesin tuaj. Në shumë raste, ne nuk do të jemi në gjendje të bëjmë një lidhje midis jush dhe informacionit që mbledhim nga përdorimi i një cookie. Sidoqoftë, cookies mund të na mundësojnë që ta lidhim atë informacion të mbledhur përsëri me ju dhe informacionin tuaj personal, për shembull, kur hyni, ose zgjidhni të regjistroheni për një shërbim, raport ose gazetë. Për shembull, ne mund të përdorim web analytics për të përcaktuar se cilin ISP përdor adresa juaj IP për shfletim, e cila më pas mund të përdoret për të personalizuar komunikimet që merrni nga ne (nëse vendosni të merrni komunikime të personalizuara). Për informacion të mëtejshëm se si i përdorim informacionet tuaja, ju lutemi vizitoni
Rregulloren tonë të Privatësisë.

Ne kemi kategorizuar cookies tona në kategoritë e mëposhtme:

1. Rreptësisht të nevojshme -  janë thelbësore për funksionimin e duhur të Vodafone.al. Pa këto cookies, ne nuk mund të ofrojmë funksionim efektiv të Vodafone.al.

2. Të performancës - këto përdoren për të analizuar mënyrën e funksionimit të faqes sonë të internetit dhe mënyrën se si ne mund ta përmirësojmë atë.

3. Të funksionalitetit - këto ndihmojnë për të përmirësuar përvojën tuaj duke bërë gjëra të tilla si kujtimi i emrit të përdoruesit që keni deklaruar ose produkteve që keni shtuar në shportën tuaj.

4. Të shënjestrimit/reklamimit - këto përdoren për të ndarë disa informacione me palë të treta me të cilat reklamojmë, në mënyrë që ne të dimë se si keni arritur në faqen tonë të internetit dhe të jemi në gjendje të pajtohemi në një nivel të përgjithshëm me partnerët tanë. Ne gjithashtu mund të përdorim cookies për të identifikuar pjesët e faqes në internet për të cilat ju jeni të interesuar. Ne më pas përdorim këtë informacion për t'ju treguar reklama dhe faqe që mendojmë se mund të jenë me interes për ju, për të përshtatur mënyrën se si ne komunikojmë me ju ose për të përshtatur përmbajtjen e komunikimeve që ju dërgojmë. Nëse preferoni, mund të menaxhoni cookies në faqen tonë të internetit. Përshtatja e përmbajtjes së komunikimeve që ju dërgojmë do të thotë që përfshin informacionin që pasqyron interesin që ju keni treguar në përmbajtjen e faqeve tona të internetit, ose ofertat ose promovimet që ne mendojmë se mund t'ju interesojnë dhe për të përmirësuar mënyrën se si iu përgjigjemi nevojave tuaja.

Përveç cookies që përdorim në faqet tona të internetit, ne gjithashtu përdorim cookies në disa emaile dhe njoftime që dërojnë në pajisjet tuaja celulare nga aplikacionet tona. Këto na ndihmojnë të kuptojmë nëse e keni hapur emailin dhe si keni ndërvepruar me të. Nëse keni aktivizuar imazhe, cookies mund të vendosen në kompjuterin tuaj ose në pajisjen celulare. Cookies gjithashtu do të vendosen nëse klikoni në ndonjë link brenda emailit.

Ne ndonjëherë përdorim cookies të vazhdueshme, si dhe cookies ‘të bazuara në sesione’. Një cookie ‘e vazhdueshme’ do të mbetet për një periudhë kohe të caktuar për atë cookie. Një cookie ‘e bazuar në sesione’ caktohet vetëm për kohëzgjatjen e vizitës tuaj në faqen tonë të internetit dhe skadon automatikisht kur mbyllni shfletuesin tuaj.

Ju lutemi vini re gjithashtu se disa cookies mund të vendosen nga shfletuesi juaj, për shembull kur shfletoni duke përdorur Google Chrome. Ne nuk kontrollojmë përdorimin e skedarëve të shfletuesit, prandaj ju sugjerojmë të kontrolloni politikën e cookies të shfletuesit për të kuptuar se si përdoren dhe si mund t'i menaxhoni ato cookies.

Cookies të palëve të para

Cookies të palëve të para vijnë nga i njëjti domen me faqen e internetit që po vizitoni aktualisht (në këtë rast, vodafone.al).
Shikoni listën tonë të cookies të palëve të para (treguar më vonë në këtë politikë të cookies).

Cookies të palëve të treta

Cookies të palëve të treta burojnë nga një domain që është i ndryshëm nga faqja e internetit të cilën po vizitoni. Për shembull, kur vizitoni faqen tonë të internetit, ne mund të lidhemi me faqen e internetit të një kompanie tjetër – si llogaria jonë në Facebook, ose një video nga faqja jonë në YouTube. Ne nuk kontrollojmë se si i përdorin cookie-t e tyre, ndaj ju sugjerojmë të kontrolloni faqen e tyre të internetit për të parë se si po i përdorin dhe si mund t'i menaxhoni ato.
Filialet e Vodafone Group me një tjetër emër domain-i gjithashtu mund të vendosin cookies në faqen tonë të internetit, për t'ju shfaqur reklama ose faqe të kompanive të tjera të Vodafone Group që mund të jenë me interes për ju. Detajet e këtyre filialeve – dhe mënyra se si të hiqni dorë – përfshihen në listën tonë të palëve të treta (treguar më vonë në këtë politikë të cookies) që mund të vendosin cookies në faqen tonë të internetit.

Kontrolli i cookies tuaj

 


Ju mund të menaxhoni preferencat tuaja të cookies dhe të hiqni dorë nga çdo kategori e cookies (përveç nga përdorimi i cookies rreptësisht të nevojshëm) duke klikuar këtu.

Ju lutemi, vini re se aty ku kemi dukshmëri të pajisjeve tuaja të tjera përmes vërtetimit (authentication) / identifikimit, preferencat më të fundit të pëlqimit të ofruara nga ju, qoftë përmes shfletuesit ose cilësimeve të pajisjes, do të pasqyrohen në pajisjet tuaja.

Gjithashtu mund të kontrolloni se si i përdorni cookies në shfletuesin ose cilësimet e pajisjes tuaj.

Informacion mbi kontrollin dhe fshirjen e cookies është gjithashtu i disponueshëm në http://allaboutcookies.org

 

Cookies të palëve të para

 

 

       

Emërtimi

Për çfarë përdoren

Lloji

Kohëzgjatja

Cookies të palëve të para

incap_ses_*

Incapsula DDoS Protectiona dhe Web Application Firewall: cookie për lidhje të kërkesave HTTP në një seancë të caktuar (vizita). Ri-hapja e shfletuesit dhe hyrja në të njëjtin sit janë të regjistruara si vizita të ndryshme. Në mënyrë që të mirëmbahen seancat ekzistuese (ie, session cookie).

1

Session ID

test

Kjo cookie është e lidhur me Adobe Analytics. Kontrollon për të parë nëse cookies janë aktivizuar.

1

Session ID

nlbi_XXXXXXX

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

Session ID

utag_main

Cookie e lidhur me platformën e të dhënave Tealium dhe përdoret për të zbatuar preferencat e pëlqimit në etiketat e palëve të treta. Brenda cookie-t ka disa vlera të integruara që gjurmojnë sesionin e vizitorit.

1

364 Ditë

JSESSIONID

Cookie i sessionit të platformës qëllimi i përgjithshëm, i përdorur nga sitet e shkruara në JSP. Zakonisht përdoret për të mbajtur një seancë anonime të përdoruesit nga serveri.

1

Session ID

visid_incap_XXXXXX

Incapsula DDoS Protectiona dhe Web Application Firewall:cookie për lidhje të seancave të caktuara me një vizitor të caktuar (vizitori përfaqëson një kompjuter të caktuar). Me qëllim të identifikimit të klientëve që tashmë kanë vizituar Incapsula. 

1

364 Ditë

_vapi

Cookie që përmban një identifikues të seancës që përdoret për autentifikimin e përdorimit dhe për të paraqitur API të ndryshme

1

Session ID

PHPSESSID

Cookie e seancës PHP e lidhur me përmbajtjet e ngulitura nga ky domen.

1

Session ID

OptanonConsent

Cookie që ruan informacion në lidhje me kategoritë e cookies që përdor faqja dhe nëse vizitorët kanë dhënë apo kanë tërhequr pëlqimin për përdorimin e secilës kategori. Kjo u mundëson pronarëve të sajtit që të parandalojnë që cookies në secilën kategori të jenë të vendosura në shfletuesin e përdoruesve, kur pëlqimi nuk jepet. Cookie ka një jetëgjatësi normale prej një viti, kështu që vizitorët që rikthehen në faqe do të kenë preferencat e tyre të kujtuara. Kjo cookie nuk përmban asnjë informacion që mund të identifikojë vizitorin e sajtit.

1

365 Ditë

ad_tag_m

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

Disa sekonda

OptanonAlertBoxClosed

Kjo cookie vendoset nga faqet e internetit që përdorin versione të caktuara të zgjidhjes së përputhjes së ligjit të cookie-t nga OneTrust. Vendoset pasi vizitorët kanë parë një njoftim rreth cookies dhe në disa raste vetëm kur ata mbyllin aktivisht njoftimin. Kjo cookie i mundëson faqes së internetit të mos e tregojë mesazhin më shumë se një herë për një përdorues. Cookie ka një jetëgjatësi një vjeçare dhe nuk përmban asnjë informacion personal.

1

365 Ditë

XSRF-TOKEN

Kjo cookie është shkruar për të ndihmuar në sigurinë e sajtit në parandalimin e sulmeve Cross-Site Request Forgery.

1

Session ID

cd_user_id

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

364 Ditë

VF-SID

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

Disa sekonda

mdLogger

Cookies të performancës

2

364 Ditë

__utmz

Kjo është një nga katër cookies kryesore të vendosura nga shërbimi Google Analytics i cili u mundëson pronarëve të faqes së internetit të gjurmojnë sjelljen e vizitorëve/performancën e faqes. Kjo cookie identifikon burimin e trafikut në sajt - kështu që Google Analytics mund t'u tregojë pronarëve të sajtit se nga kanë ardhur vizitorët kur mbërrijnë në sajt. Cookie ka një jetëgjatësi prej 6 muajsh dhe përditësohet sa herë që të dhënat dërgohen te Google Analytics.

2

182 Ditë

_gid

Ky emër cookie është i lidhur me Google Universal Analytics. Duket se ruan dhe përditëson një vlerë unike për çdo faqe të vizituar.

2

Disa sekonda

kampylePageLoadedTimestamp

kampyleUserPercentile

Cookies të performancës

2

364 Ditë

TEST_AMCV_COOKIE

Gjurmimi i sajtit Adobe Analytics

2

730 Ditë

_gat_UA-

Kjo është një cookie tip model i vendosur nga Google Analytics, ku elementi model në emër përmban numrin unik të identitetit të llogarisë ose faqes së internetit me të cilin lidhet. Duket të jetë një variacion i cookie-t _gat i cili përdoret për të kufizuar sasinë e të dhënave të regjistruara nga Google në faqe interneti me volum të lartë trafiku.

2

Disa sekonda

__utmt

Kjo cookie është vendosur nga Google Analytics. Sipas dokumentacionit të tyre ajo përdoret për të ulur normën e kërkesës për shërbimin - duke kufizuar mbledhjen e të dhënave në vendet e trafikut të lartë. Skadon pas 10 minutash.

2

Disa sekonda

s_cc

Cookie që lidhet me Adobe Site Catalyst dhe përcakton nëse cookies janë aktivizuar në shfletues

2

Session ID

__utmc

Kjo është një nga katër cookies kryesore të vendosura nga shërbimi Google Analytics dhe u mundëson zotëruesve të faqes së internetit të gjurmojnë sjelljen e vizitorëve dhe të masin performancën e faqes. Nuk përdoret në shumicën e sajteve por është vendosur për të bërë të mundur ndëroperueshmërinë me versionin e vjetër të kodit Google Analytics të njohur si Urchin. Në këto versione më të vjetra kjo cookie përdorej në kombinim me cookie __utmb për të identifikuar sessionet/vizitat e reja për vizitorët që kthehen në faqe. Kur përdoret nga Google Analytics kjo është gjithmonë një cookie sesioni e cila shkatërrohet kur përdoruesi mbyll shfletuesin e tij. Ku shihet si një cookie e përhershme, ka të ngjarë të jetë një tjetër teknologji që vendos cookie-n.

2

Session ID

__utmb

Kjo është një nga katër cookies kryesore të vendosura nga shërbimi Google Analytics dhe u mundëson zotëruesve të faqes të gjurmojnë sjelljen e vizitorëve dhe të masin performancën e faqes. Ky skedar përcakton sesionet dhe vizitat e reja dhe skadon pas 30 minutash. Cookie përditësohet sa herë që të dhënat dërgohen në Google Analytics. Çdo aktivitet nga një përdorues brenda 30 minutave do të llogaritet si një vizitë e vetme, edhe nëse përdoruesi largohet dhe pastaj rikthehet në sajt. Një kthim pas 30 minutash do të llogaritet si një vizitë e re, por një vizitor që rikthehet në faqe.

2

Disa sekonda

__utma

Kjo është një nga katër cookies kryesore të vendosura nga shërbimi Google Analytics që u mundëson zotëuesve të faqes së internetit të gjurmojnë sjelljen e vizitorëve dhe të masin performancën e faqes. Kjo cookie zgjat për 2 vjet (by default) dhe bën dallimin midis përdoruesve dhe seancave. Ajo përdoret për të llogaritur statistikat e reja dhe të rikthimit të vizitorëve. Cookie përditësohet sa herë që të dhënat dërgohen në Google Analytics. Jetëgjatësia e cookie-t mund të personalizohet nga zotëruesit e faqeve të internetit.

2

729 Ditë

_ga

Ky emër cookie është i lidhur me Google Universal Analytics - që është një përditësim i rëndësishëm i shërbimit analitik më të përdorur të Google. Kjo cookie përdoret për të dalluar përdoruesit unik duke caktuar një numër të gjeneruar rastësisht si një identifikues i përdoruesit. Ajo përfshihet në çdo kërkesë faqeje në një sajt dhe përdoret për të llogaritur të dhënat e vizitorit, sesionit dhe fushatës për raportet analitike të faqeve. By default ajo skadon pas 2 viteve, ndonëse është një cookie që mund të personalizohet nga zotëruesit e faqeve të internetit.

2

729 Ditë

VF-UUID

Cookies të funksionalitetit

3

365 Ditë

___utmvxxxxxxxxxxxxxx

___utmv

3

Disa sekonda

lpTestCookie

Ky emër cookie është i lidhur me software-in e chat-it të LivePerson që përdoret për të bërë të mundur live chat-in në një faqe interneti. Është një cookie tip model, e cila përdor një identifikues unik për çdo faqe. Teston nëse shfletuesi është caktuar ose jo për të pranuar cookies të palëve të para.

3

Session ID

VF-SID

Cookies të funksionalitetit

3

Disa sekonda

ru

Cookies të funksionalitetit

3

29 Ditë

mdigital_alternative_uuid

Cookies të funksionalitetit

3

364 Ditë

kampyleUserSessionsCount

kampyleUserSession

kampyle_userid

kampyleSessionPageCounter

Kjo cookie është e lidhur zakonisht me sondazhin e klientëve dhe funksionalitetin e feedback-ut në një faqe interneti, duke përdorur software nga Kampyle Ltd

3

364 Ditë

mbox

Përdoret nga Adobe Target për të gjeneruar përmbajtje dinamike në një kuti marketing-u në faqe.

Përmban vlerat e mëposhtme: PC ID - ID për shfletuesin e vizitorit. Hiqet kur cookie fshihet; Session ID - Një ID unike për një seancë të përdoruesit; Check - Kontrollon nëse cookies janë të mbështetura. Vendoset në çdo faqe.

3

731 Ditë

__atuvs

Kjo cookie lidhet me AddThis social sharing widget që zakonisht ngulitet në faqet e internetit për t'u mundësuar vizitorëve të ndajnë përmbajtjet me një sërë platformash të rrjetëzimit dhe të shpërndarjes. 

3

Disa sekonda

VF-OPT

Cookies të funksionalitetit

3

Session ID

LPVID

Ky emër cookie është i lidhur me software nga LivePerson, i cili u mundëson zotëruesve të faqeve të internetit të shtojnë funksionalitetin e chat-it online për të komunikuar direkt me vizitorët. Kjo cookie mendohet të jetë një identifikues unik I vizitorit

3

364 Ditë

VF-BINS

Cookies të funksionalitetit

3

Session ID

check

Cookies të funksionalitetit

3

Session ID

LPSID-nnnnnnnn

Kjo është një cookie tip model e lidhur me software nga LivePerson që mundëson funksionalitetin e chat-it online me vizitorët e faqes. Kjo cookie duket të jetë një identifikues unik i seancës.

3

Session ID

hashCache

Cookies të funksionalitetit

3

Session ID

__atuvc

Kjo cookie lidhet me sitin e AddThis social sharing dhe i mundëson përdoruesit të shikojë një numër të përditësuar nëse shpërndan një faqe dhe kthehen përpara përditësimit të cache tone të numrit të shpërndarjeve.

3

395 Ditë

AppDirect-Product-Preview

AppDirect-Builder-Version

AppDirect-Builder-Preview-HeartBeat

AppDirect-Builder-Theme-Id

AppDirect-Builder-Version-Id

AppDirect-Builder-Preview-Mode

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Disa sekonda

_gat_xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Cookies të Google Analytics 

4

Disa sekonda

STATK8SADSVC

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Session ID

VF-BINS

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Session ID

TBMCookie_8093133588726727043

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Session ID

VF-SID

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Disa sekonda

INSTANCE

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Disa sekonda

AMCV_

Kjo është një cookie tip model e lidhur me Adobe Marketing Cloud. Ajo ruan një identifikues unik të vizitorit dhe përdor një identifikues të organizatës për të lejuar një kompani të gjurmojë përdoruesit nëpër domenet dhe shërbimet e saj.

4

730 Ditë

AMCVS_

Kjo është një cookie tip model e lidhur me Adobe Marketing Cloud. Ajo ruan një identifikues unik të vizitorit dhe përdor një identifikues të organizatës.

4

Session ID

_fbp

Përdoret nga Facebook për të dorëzuar një serë produktesh reklamuese të tilla si oferta në kohë reale nga reklamuesit e palëve të treta

4

89 Ditë

_utmv#########

Cookies të shënjestrimit/reklamimit

4

Disa sekonda 

VF_cookies

Cookies të rrjeteve sociale

4

29 Ditë

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies të palëve të treta

 

Emërtimi

Për çfarë përdoren

Lloji

Kohëzgjatja

Cookies të palëve të treta

cd_user_id

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

364 Ditë

AppDirect-Builder-Version-Id

AppDirect-Builder-Preview-Mode

AppDirect-Builder-Theme-Id

AppDirect-Builder-Version

AppDirect-Product-Preview

AppDirect-Builder-Preview-HeartBeat

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

Disa sekonda

XSRF-TOKEN

Kjo cookie është shkruar për të ndihmuar në sigurinë e sajtit në parandalimin e sulmeve Cross-Site Request Forgery.

1

Disa sekonda

lpTestCookie

Ky emër cookie është i lidhur me software-in e chat-it të LivePerson që përdoret për të bërë të mundur live chat-in në një faqe interneti. Është një cookie tip model, e cila përdor një identifikues unik për çdo faqe. Teston nëse shfletuesi është caktuar ose jo për të pranuar cookies të palëve të para.

1

Session ID

VF-OPT

VF-BINS

VF-UUID

VF-SID

Cookies të krijuara dhe të përdorura drejtpërdrejt nga faqja jonë e internetit (jo ndonjë platformë e palës së tretë), të cilat janë të detyrueshme që faqja jonë të funksionojë siç duhet, duke ruajtur preferencat e mundshme të përdoruesit (p.sh. detajet e hyrjes, për të shmangur nevojën për t'i shkruar ato çdo herë, ose për të numëruar përdoruesit unik).

1

Session ID

Session ID

365 Ditë

Disa sekonda

check

Cookies rreptësisht të nevojshme

1

Disa sekonda

TiPMix

Cookies të performancës

2

Disa sekonda

x-ms-routing-name

Cookies të performancës

2

Disa sekonda

kampyleInvitePresented

kampyleUserPercentile

mdLogger

mdigital_alternative_uuid

Mjeti i anketimit të klientëve që ne përdorim për të mbledhur komente sasiore dhe cilësore nga ju, në lidhje me përvojat tuaja.

2

365 Ditë

kampyleUserSession

kampyleSessionPageCounter

kampyleUserSessionsCount

md_isSurveySubmittedInSession

kampyle_userid

Kjo cookie është e lidhur zakonisht me sondazhin e klientëve dhe funksionalitetin e feedback-ut në një faqe interneti, duke përdorur software nga Kampyle Ltd.

2

365 Ditë

kampylePageLoadedTimestamp

Cookies të performancës

2

365 Ditë

LPSessionID

LPVisitorID

Ky domen është në pronësi të LivePerson. Aktiviteti kryesor i biznesit është: Chat Online / Të dhënat e klientëve

3

Session ID

364 Ditë

C

Ky domen është në pronësi të Adform. Aktiviteti kryesor i biznesit është: Oferta në kohë reale për reklama për shfaqjen te audiencat e synuara.

4

31 Ditë

CONSENT

YouTube është një platformë në pronësi të Google për hosting dhe ndarjen e videove. YouTube mbledh të dhënat e përdoruesve përmes videove të ngulitura në faqet e internetit, të cilat janë të agregatuara me të dhënat e profilit nga shërbimet e tjera të Google në mënyrë që të shfaqin reklama të synuara për vizitorët e faqes në një gamë të gjerë të faqeve të tyre të internetit dhe faqeve të tjera.

4

650 Ditë

everest_g_v2

everest_session_v2

Ky domen është në pronësi të Adobe. Aktiviteti kryesor i biznesit është: Reklamimi

4

365 Ditë

Session ID

 

Ky domen është në pronësi të Facebook, i cili është shërbimi më i madh i rrjeteve sociale në botë. Si një ofrues pritës i palës së tretë, kryesisht mbledh të dhëna për interesat e përdoruesve nëpërmjet miniaplikacioneve të tilla si butoni 'Pëlqej' që gjendet në shumë faqe interneti. Kjo përdoret për të treguar reklama të synuara për përdoruesit e saj kur janë të kyçur në shërbimet e saj. 

4

Session ID

demdex

Kjo cookie ndihmon Adobe Audience Manger të kryejë funksionet bazë si identifikimi i vizitorëve, sinkronizimi i identifikimit, segmentimi, modelimi, raportimi, etj.

4

180 Ditë

__atuvc

__atuvs

__atrfs

Ky domen është në pronësi të AddThis. AddThis ofron widgets të web-it që zotëruesit përfshijnë në faqet e tyre ose përmbajtje të tjera, për t’u mundësuar vizitorëve të krijojnë dhe ndajnë lidhje të përmbajtjes nëpër rrjetet sociale. Ata gjithashtu përdorin të dhënat e mbledhura për t'u dhënë reklamuesve dhe marketuesve informacion profili për reklama të synuara dhe të sjelljes.

4

396 Ditë

Disa sekonda

Disa sekonda

dpm

Ky domen është në pronësi të Adobe Audience Manager. Aktiviteti kryesor i biznesit është profilizimi online për marketing të synuar.

4

180 Ditë

marketing_api_session

Skedarët e personalizimit për rrjetet sociale

4

Disa sekonda

Të lutem prit