eBiznes

eBiznes

Me eBiznes nga Vodafone, biznesi yt nuk do të ketë më nevojë për kase fiskale tradicionale! Tani me një tarife mujore shumë të ulët, do mund të bëni deklarimin e shitjeve edhe fiskalizimin e faturave tatimore nëpërmjet aplikacionit eBiznes direkt nga telefoni juaj në kohë reale tek Drejtoria e Përgjithshme e Tatimeve në përputhje me Ligjin nr. 87/2019 datë 18.12.2019, “Për Faturën dhe Sistemin e Monitorimit të Qarkullimit”.

Avantazhet e zgjidhjes

 • data
  Deklarimi i shitjeve behet automatikisht & në kohë reale!
 • main_icn_Mobile
  Aplikacion Mobile per Andorid dhe IOS
 • 4g-plus
  Lidhja e pajisjes me internetin mundësuar nga Vodafone
 • market_icn_Bar_chart
  Raporte ditore dhe mujore të shitjeve
 • main_icn_Settings
  Përdorim i thjeshtë dhe i shpejtë

Video Ndihmëse

Pyetje të  shpeshta

Si funksionon eBiznes?

 1. Regjistrohesh në dyqanet Vodafone dhe merr paisjen Bluetooth Printer dhe kredencialet për login. 
 2. Shkarko aplikacionin eBiznes nga App Store ose Play Store.
 3. Hyr në llogarinë tënde  nga aplikacioni.
Për Manualin e Përdorimit, kliko këtu.

Çfarë më duhet për tu regjistruar?

 1. Aplikacioni eBiznes
 2. Aparati yt smartphone, tablet ose një pajisje që të mundëson Vodafone
 3. Lidhje me internetin
 4. Çertifikatë elektronike nga AKSHI (Çertifikatën elektronike të biznesit tënd mund ta shkarkosh këtu)
 5. Dokumentacion si kopje e QKR dhe Karte ID
5.    Për Manualin e Regjistrimit të Çërtifikatës, kliko këtu.

Unë e kam një kasë fiskale, më këtë kasë mund të lidh aplikacionin eBiznes?

Jo, me aplikacionin eBiznes nuk ke më nevojë për kasë fiskale. Pasi regjistrohesh dhe hap llogarinë e biznesit, deklarimi bëhet automatikisht dhe në kohë reale nga aplikacioni. Me aplikacionin lidh vetëm Bluetooth Printer për të printuar faturat tatimore.

Me çfare paisje mund ta përdor eBiznes?

Me çdo smartphone apo tablet Android ose iOS.
Të lutem prit