Fleet Master

Fleet Master

Menaxhoni dhe monitoroni automjetet tuaja në distancë dhe përmirësoni efikasitetin e përdorimit të tyre në mënyrë të përgjegjshme. 

Si administrues i flotës së biznesit tuaj, ne jemi të sigurt që shqetësoheni për sigurinë e shoferëve tuaj, përgjegjësinë sociale dhe mjedisore, reputacionin markës tuaj dhe mbrojtjen e vlerës së automjeteve të tyre. Vodafone Fleet Master, mundëson raporte të përshtatura për kuptuar mbi mënyrën e ngarjes së shoferëve tuaj, duke ju dhënë mundësinë të reagoni dhe t'i ndihmoni të përmirësohen. Përdorimi I rregullt i sistemit tonë mund të reduktojë konsumin e karburantit të flotës dhe gjurmët e karbonit deri në 30%, të përmirësojë kostot tuaja në primet siguracionit.

Vodafone Fleet Master ofron një zgjidhje të plotë IOT, e cila përfshin pajisjet telematike (GPS) që instalohen në automjete, komunikimin përmes APN Private për siguri më të madhe, platformën tonë të menaxhimit dhe asistencën 24/7 përmes qendrës së Kujdesit Ndaj Klientit.

Të lutem prit