My Business SMS

My Business SMS

E dini se 98% i SMS që dërgohen lexohen dhe 90% e tyre lexohen brenda tre sekondave të para që mbërrijnë?

My Business SMS nga Vodafone, është një shërbim i cili ju mundëson dërgimin e SMS-ve në masë, shpejt dhe me një kosto të ulët. Ky shërbim mund të përdoret për qëllime të ndryshme si marketing, njoftime urgjente apo për njoftime të brendshme për stafin.
Please wait