GigaFiber Pro

GigaFiber Pro

Shpejtësi, thjeshtësi dhe besim.
Vodafone Giga Fiber Pro, e ndërtuar për bizneset e vogla, ofron një gamë paketash pavarësisht nëse vendodhja e biznesit është në zona rezidenciale apo tregtare. Me një pikë të vetme kontakti, faturim të centralizuar, zgjidhje me prioritet të incidenteve, adresë IP statike dhe një ruter të menaxhuar, bizneset mund të qëndrojnë të lidhur me klientët.

 • Vodafone GigaFibra Pro 50 Mbps

  Vodafone GigaFibra Pro 50 Mbps

  3000 Lekë/muaj

  Shpejtësia e Download është 50 Mbps
  Shpejtësia e Upload është 10 Mbps
  Kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj
  Volume shkarkimi pa limit
  Instalimi për të gjithë klientët e rinj është falas   

 • Vodafone GigaFibra Pro 100 Mbps

  Vodafone GigaFibra Pro 100 Mbps

  4000 Lekë/muaj 

  Shpejtësia e Download është 100 Mbps
  Shpejtësia e Upload është 20 Mbps
  Kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj
  Volume shkarkimi pa limit
  Instalimi për të gjithë klientët e rinj është falas   

 • Vodafone GigaFibra Pro 500 Mbps

  Vodafone GigaFibra Pro 500 Mbps

  6000 Lekë/muaj

  Shpejtësia e Download është 500 Mbps
  Shpejtësia e Upload është 40 Mbps
  Kohëzgjatja maksimale e kontratës është 24 muaj
  Volume shkarkimi 2TB
  Instalimi për të gjithë klientët e rinj është falas
  *
  Pasi tejkalohet volumi i përfshirë në paketë prej 2 TB, shpejtësia në Download dhe Upload reduktohet në 20/5 Mbps

Të lutem prit