Vodafone Next 
 

Përse duhet të zgjedh Vodafone Next?

 • internet
  Transfero internet falas deri në 2GB në muaj
 • market_icn_Charity_Giving
  50% më shumë VCoins në Vodafone More
 • main_icn_Mobile
  Më shumë kontroll mbi shpenzimet tuaja përmes My Vodafone App
 • my-vodafone
  Aktivizo paketa shtesë në çdo moment që dëshiron nëpërmjet My Vodafone app dhe paguaj në muajin pasardhës
 • network-signal
  Komunikim i pandërprerë
Të lutem prit