Përse Vodafone?

Përse Vodafone?

 • network-signal
  Komunikim i pandërprerë
 • market_icn_Charity_Giving
  Përfitime nga Vodafone More
 • main_icn_Security
  Të dhëna të sigurta
 • main_icn_Mobile
  My Vodafone & JUTH APP në shërbimin tënd 
 • my-vodafone
  Suport 24/7
hap perpara

Bëj një hap përpara!

Gjithnjë novator me dy aplikacione të dedikuara My Vodafone App & JUTH App. Shkarko My Vodafone App direkt nga Play Store/App Store dhe përfito GB dhe VCoins dhuratë.

•    Për regjistrimin e parë në My Vodafone App, përfito 10GB internet bonus dhuratë, të vlefshme per 2 javë 
•    Për rimbushjen e parë nga My Vodafone App, përfito 20GB internet, te vlefshme për 2 javë
•    Për rimbushjen e dytë e cdo rimbushje tjetër mbas saj, me minimum 500 lek, përfito 3GB internet, të vlefshme për 30 ditë 
•    Për cdo pagese fature nga My Vodafone App, përfito deri në 3GB internet, të vlefshme për 30 ditë
•    Për cdo aktivizim të një pakete mujore nga My Vodafone App, përfito 500MB, të vlefshme per 15 ditë 
•    Për cdo ‘Shake’ nga My Vodafone App, përfito deri në 1.5GB internet, të vlefshme për 24 orë

me shume perfitime

Më shumë përfitime me Vodafone More

Programi më I mirë I besnikërisë me shpërblime për çdo klient në rrjetin më të madh të parterëve. Vodafone More shpërblen të gjithë klientët Vodafone, bazuar në vitet që ata kanë shpenzuar në Vodafone. Programi u ofron klientëve surpriza të përshtatura sipas nevojave dhe një katalog të gjerë me oferta ekskluzive.
•    Për regjistrimin e parë në Vodafone More, përfito 500 MB, të vlefshme për 7 ditë
•    Përfito VCoins, kupona dhe oferta ekskluzive me Vodafone More, për cdo rimbushje, blerje paketash, pagesë faturash dhe rastin e përvjetorit me Vodafone
•    Nëse je klient me kontratë, përfito 50% më shumë VCoins në Vodafone More
•    Për më shume informacion mbi Vodafone More, vizito linkun: https://www.vodafone.al/more/ 

JUTH by Vodafone

Shprehe veten lirisht me JUTH by Vodafone. 

Juth App është aplikacioni i cili i dedikohet komunitetit të të rinjve. Si pjesë e komunitetit Juth, ti do të kesh akses eksluziv në evente, kupona me ofertat më të mira, mundësi për të shitur/ blerë produkte në GigaMarket, si dhe mundësi për të përfituar VCoins duke luajtur lojrat që gjenden në aplikacion. 
•    Përfito GB, VCoins dhe Kupona për cdo lojë ‘Spin the Wheel’ në Juth App
•    Përfito deri në 20GB bonus pas aktivizimit të paketave mujore ose duke qenë pjesë e një plani tarifor në Juth App, të vlefshme për 24 orë
•    Born Free, tarif plani I dedikuar për të rinjtë vjen me përfitime dhe çmim ekskluziv

roaming new

#KudomeVodafone edhe jashtë Shqipërisë!

Paketat më të mira dhe rrjeti më I gjerë Roaming me 140 rrjete partnere në më shumë se 40 shtete.
Gjej gjithmonë zgjidhje!
Eksperienca më e mirë e kujdesit per klientin
•    I disponueshëm 24/7 falas
•    Rrjeti më I madh I dyqaneve
•    ToBi
•    My Vodafone/Juth App

Të lutem prit