Giga TV

Ndiq programet e preferuara në platformën televizive më inovative në Shqipëri.

 • Cilësi HD & 4K
  Përmbajtje kombëtare & ndërkombëtare me cilësi optimale
   
 • Modaliteti për fëmijë
  Mbaj në kontroll çfarë shikojnë fëmijët bazuar në moshën e tyre
   
 • Apps të integruara
  Akseso falas aplikacione shtesë si: Prime Video, Youtube, DaVinci Kids dhe France24 direkt nga menu kryesore e Vodafone GigaTV
   
 • Catch up
  Regjistro, bëj Pause dhe rinis programe live ose shiko programe deri në 7 ditë në të kaluarën në çdo kohë
   
 • Video on Demand
  Katalog Video on Demand me filma, seriale, dokumentarë dhe përmbajtje për fëmijë falas
   
 • Shiko njëkohësisht
  Shiko nga TV dhe celulari apo tableti në të njëjtën kohë (deri në 2 shikime të njëkohshme)
 • mobile-hi-dark
  Chromecast
  Nëpermjet Chromecast keni mundësi të transferoni vetëm me një klik përmbajtjen në TV

Vodafone TV + Tring

Digitalb TV

Please wait