REZERVO NJË TELEFONATË

REZERVO NJË TELEFONATË
Për t’u njohur më shumë me shërbimet dhe ofertat e Vodafone, rezervoni një telefonatë me agjentin e dedikuar duke plotësuar të dhënat  : Do t’ju telefonojmë brenda 1 ore çdo ditë nga e hëna në të premte.
Të lutem prit