My Vodafone

FAQ's

Si të logohem?

Klientët ekzistues mund të futen fare thjesht me numër
telefoni dhe fjalëkalim.

Hapat e klientit :
1. Vendos numrin e telefonit,
2. Vendos fjalëkalimin,
3. Për të zbuluar fjalëkalimin kliko syrin,
4. Kliko Log in.

Si të regjistrohem në My Vodafone app?

Për t’u regjistruar klienti klikon tek “Regjistrohu tani”.

Hapat që klienti do të marrë:
1. Vendos numrin e telefonit,
2. Vendos fjalëkalimin e ri 2 herë,
3. Kliko “Regjistrohu”,
4. Vendos kodin 5-shifror të sigurisë,
5. Konfirmo konfigurimet e privatësisë.

Si të ndryshoj fjalëkalimin?

Për të ndryshuar fjalëkalimin klienti klikon tek “keni harruar
fjalëkalimin”.

Hapat që klienti do të marrë :
1. Vendos numrin e telefonit,
2. Vendos kodin 5-shifror të sigurisë,
3. Vendos fjalëkalimin e ri 2 herë,
4. Kliko konfirmo fjalëkalimin.
Të lutem prit