Vodafone More

Vodafone More është programi që shpërblen të gjithë klientët e Vodafone, bazuar në vitet që ata janë pjesë e Vodafone dhe në produktet që përdorin. Programi u ofron klientëve surpriza të përshtatura sipas nevojave, dhe një katalog të gjerë me oferta ekskluzive vetëm për klientët Vodafone.

VCoins do të shtohen në balancën tuaj pas transaksioneve të mëposhtme:

Regjistrimi është automatik! Vetëm se je pjesë e Vodafone, ti shpërblehesh!

Risitë në Vodafone More

  • market_icn_Charity_Giving
    Gërvisht biletën dhe zbulo dhuratën!
  • main_icn_Location
    Kuponat afër meje
  • market_icn_Charity_Giving
    Shpërblim i dyfishtë

Si të përdor?

VCoins që ti ke mbledhur mund ti shpenzosh në katalogun tonë të zgjeruar me partnerët tanë më besnikë, por jo vetëm. Hyr tani në My Vodafone app ose Juth app dhe zbulo kuponin që të përshtatet më shumë.

Vodafone One1

Për më shumë detaje, shiko Kushte & Afate Vodafone More ose hyr në My Vodafone App ose Juth App.

Please wait