Vodafone Next

Përse duhet të zgjedh Vodafone Next për biznesin tim?

 • main_icn_Roaming
  2-fish internet në Paketat Roaming
 • market_icn_Charity_Giving
  50% më shumë VCoins në Vodafone More
 • internet
  Transfero internet falas deri në 2GB në muaj
 • my-vodafone
  Ekip i dedikuar për ti shërbyer biznesit
 • bill-or-report
  Deklarim i faturës tatimore dhe përfitim nga TVSH
 • family
  Repliko ofertën tek numrat e tjerë brenda grupit
 • Vodafone Next S

  Vodafone Next S

  1,300 Lekë/Muaj

  3 GB
  Internet

  2500
  Minuta Kombëtare

  250
  SMS Kombëtare / Ndërkombëtare

  2500
  SMS drejt Vodafone
   

 • Vodafone Next M

  Vodafone Next M

  1,800 Lekë/Muaj

  6 GB
  Internet

  3500
  Minuta Kombëtare

  350
  SMS Kombëtare / Ndërkombëtare

  3500
  SMS drejt Vodafone

  20
  Min Ndërkombëtare

 • Vodafone Next L

  Vodafone Next L

  2,600 Lekë/Muaj

  12 GB
  Internet

  4500
  Minuta Kombëtare

  450
  SMS Kombëtare / Ndërkombëtare

  4500
  SMS drejt Vodafone

  70
  Min Ndërkombëtare

Të lutem prit