Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Warning Sasi e limituar
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: Smart Speed 6
  • Sistemi i operimit: Android
  • Dimensionet: 132.2 x 65.1 x 10.0 mm
  • Garancia: 6 Muaj
  • Pesha (gramë): 146
  • Ekrani: 4.5 inch
  • Sensorët:  Accelerometer , Compass , Proximity
  • Memoria:  E brendëshme 16GB , E jashtme microSD, deri në 32GB
  • SIM:  Micro-SIM
  • Dalja ne treg:Tetor 2015
 • Bateria

  • Bateria : 1780 mAh
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Rrjeti 3G
  • Rrjeti 4G
  • Bluetooth
  • USB
  • Wi-Fi
 • Kamera & Video

  • Kamera primare: 5 MP, LED flash
  • Kamera sekondare: 2 MP