Zgjidh ngjyrën:

Zgjidh ngjyrën
Warning Sasi e limituar Warning Sasi e limituar
Bli këtë produkt

Bli këtë produkt

Karakteristikat e telefonit

 • Karakteristikat Kryesore

  • Modeli: Connected Watch
  • Sistemi i operimit:
  • Dimensionet: 47.0 x 37.0 x 17.0 mm
  • Garancia: 6 Muaj
  • Pesha (gramë): 43
  • Ekrani: 1.22" LCD touch screen, 240x240 px
  • Sensorët:  GPS
  • SIM:  Micro SIM (3FF)
  • Dalja ne treg:
 • Bateria

  • Bateria : 480 mAh Li-Ion
  • Koha e rikarikimit : 1.5 Ore
  • Stand-by : 4 Ditë
 • Rrjeti dhe Lidhja

  • Rrjeti 2G
  • Bluetooth
  • GPRS
  • USB
 • Kamera & Video

  • Kamera primare:
  • Kamera sekondare: