Ju mund të hyni në programin e USB-së të instaluar në laptop-in, desktop-in tuaj dhe të identifikoni aty numrin tuaj të USB-së, ose të dërgoni nga pajisja një SMS drejt një numri me parapagesë dhe ta shihni që aty.

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo