Mjafton të jetë i vendosur në prizë, të jetë vendosur karta sim e Vodafone Albania (karta SIM mund të ketë VMB apo cdo lloj zgjidhje komunikim me parapagesë apo me kontratë që ka internet) dhe të shtypet butoni ‘ON’.
 
 

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo