Vodafone Passport

Aktivizimi i Vodafone Passport Aktivizimi i Vodafone Passport
  1. Përdor My Vodafone
  2. Telefono në numrin 137
  3. Nëse jeni jashtë Shqipërisë, dërgoni SMS me tekst 1 në numrin 137.
Për çregjistrim dërgoni një SMS me tekst 2 në numrin 137.

 

Shënim:
Aktivizimi i planit tarifor Vodafone Passport bëhet brenda 24 orëve, prandaj sigurohuni që të regjistrohuni përpara udhëtimit tuaj.
 


Vodafone Data Passport

Aktivizimi i Vodafone Data Passport Aktivizimi i Vodafone Data Passport
  1. Përdor My Vodafone
  2. Telefono në numrin 137
  3. Nëse jeni jashtë Shqipërisë, dërgoni SMS me tekst  3 në numrin 137.
Për çregjistrim dërgoni një SMS me tekst  4 në numrin 137.
Rrjetet ku aplikohet plani Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport Rrjetet ku aplikohet plani Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport
Që të përfitoni nga tarifat e shërbimit Vodafone Data Passport, duhet të gjendeni në rrjetet Vodafone në shtetet e përzgjedhura sipas listës së mëposhtme:
 
Vodafone Greqi, Vodafone Itali, Vodafone Gjermani, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Spanjë, Vodafone Australi, Vodafone Çeki, Vodafone Hungari, Vodafone  Irlandë, Vodafone Maltë, Vodafone Hollandë, Vodafone Zelandë e Re, Vodafone Portugali, Vodafone Rumani, Proximus Belgjikë, Mobilkom A1 Austri, Swisscom (Zvicër), SFR (Francë), Vodafone Turqi, Telenor ( Mali i Zi), Vala (Kosovë) , Vipnet (Kroaci), Vip (Maqedoni) , Vip (Serbi).