Tashmë, faqet e mediave sociale hapin video në mënyrë automatike. Facebook dhe Viber përdorin funksionin auto play për video , të cilat mund të shpenzojnë shumë internet.  

Për të çaktivizuar funksionalitetin video autoplay të Facebook, ndiq udhëzimet mëposhtë:  


Gjithashtu, mund të çaktivizosh shkarkimin automatik të fotografive dhe video edhe në Viber:

A ju ndihmoi ky informacion?

Po
Jo