• Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV Vodafone Mobile TV

  Zgjidh Vodafone Mobile TV dhe përjeto cilësinë, shpejtësinë dhe performancën maksimale të televizionit në celularin tënd kudo që ndodhesh

  Më shumë
 • Tirana Ime Tirana Ime Tirana Ime

  Aplikacioni “Tirana Ime” është një udhëzues dixhital për kryeqytetin, me qëllimin e vetëm për lehtësuar dhe përmirësuar jetën tuaj.

  Më shumë
 • Vodafone Protect Vodafone Protect Vodafone Protect

  Mbani telefonin tuaj të sigurt dhe të mbrojtur. Gjeni, bllokoni dhe fshini të dhënat e telefonit  tuaj në distancë.

  Më shumë