Më njofto
xiaomi-mi-smart-home

Xiaomi Mi Smart Home Hub

Çdo sistem automatizimi në shtëpi ka nevojë për një Hub, një pajisje që ju lejon të kontrolloni gjithçka në mënyrën më të mirë, për të qenë në gjendje të krijoni kombinimin e pajisjeve të ndryshme dhe me të cilat mund të shijoni kontrollin maksimal. Xiaomi Hub është krijuar për kënaqësinë tuaj, duke ju lejuar të kontrolloni deri në 32 pajisje në mënyrën më të mirë të mundshme.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

2,700 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Smart Home Hub

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Offer_badge

Smart
Hub

market_icn_Offer_badge

Connecting
up to 32devices

market_icn_Screen_size

Wi-fi bluetooth
zigbee

market_icn_Offer_badge

Transmition distance
10m

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Please wait