Më njofto
xiaomi-mi-home-secur

Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p (magnetic Mount)

Survejoni shtëpinë tuaj në 360 me kamerën Mi Home Security, gjatë ditës dhe natës me anë të Night Vision, nepërmjet telefonit tuaj. Ju mund të kontrolloni të gjithë levizjet në shtëpi me anë të sensorit të kapjes së lëvizjeve.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

2,100 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Home Security Camera 1080p (magnetic Mount)

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Offer_badge

Security
camera

market_icn_Screen_size

Night
mode

market_icn_Screen_size

Water
resistant

market_icn_Screen_size

Motion
detector

market_icn_Offer_badge

Voice
communication

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Të lutem prit