Dëgjim/artikulim    

Dëgjim/artikulim    

Përfaqësuesit e dedikuar Vodafone të  ofrojnë ndihmë FALAS 24 orë  në 7 ditë të javës. Shkruaj  direkt në Whats App https://api.whatsapp.com/send?phone=355699000140  dhe do gjesh  zgjidhje i pari
Të lutem prit