Internet i Dedikuar

Internet i Dedikuar

Një lidhje e besueshme me shpejtësi të lartë do të thotë që biznesi juaj është gjithmonë online.
Me Internetin e Dedikuar, nuk do të keni kurrë nevojë të ndani kapacitetin e linjës tuaj me përdoruesit e tjerë në internet pavarësisht nëse është orar piku apo jo. Dhe me shpejtësi transmetimi nga 5Mbps në 10Gbps, ju mund të zgjidhni atë që i përshtatet më tepër nevojave tuaja.
Shërbimi i Internetit të Dedikuar është ideal nëse organizata juaj ka nevojë për një lidhje të besueshme për mbarëvajtjen e shërbimeve kritike për biznesin, pavarësisht nëse kjo është hostimi i faqes suaj të internetit ose përdorimi i kësaj linje për shitjet online, shërbimet VoIP (Voice over IP), aplikacionet e bazuara në cloud apo transferimin e skedarëve të mëdhenj.
 
Please wait