APN Private

APN Private

Bëjeni të thjeshtë për punonjësit tuaj të lidhen në mënyrë të sigurt me aplikimet e biznesit tuaj edhe ne lëvizje
Zgjidhja jonë APN Private ju jep një rrjet privat të sigurt duke përdorur teknologjitë e aksesit mobile, duke ju mundësuar kështu një zgjidhje me kosto efektive dhe me mundësi aksesi në distancë dhe në lëvizje.
Kjo zgjidhje është ideale për organizatat që kanë nevojë për një zgjidhje të thjeshtë të qasjes së sigurtë ndaj aplikimeve të tyre qendrore të biznesit nga punonjësit në lëvizje, apo organizatave me nevoja dinamike dhe që kanë një numër të madh terminalesh (POS, ATM, pajisje Telemetike) që duhet të lidhen në një rrjet.
Please wait