Detajet e paketës

Kjo paketë shtesë përmban 60 minuta ndërkombëtare drejt të gjithë rrjeteve në Itali, Greqi, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Gjermani, Mbretëri e Bashkuar, SHBA, Turqi, Kanada, Francë, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Çeki, Kroaci, Slloveni, Australi, Irlandë, Hungari, Luksenburg, Qipro, Bosnje dhe Hercegovinë, Danimarkë, Rusi, Kinë, Ukrainë, Finlandë, Portugali, Sllovaki, Maltë, Izrael dhe Afrika e Jugut.                                                                                     Paketa kushton 500 Lekë me TVSH në muaj dhe rinovohet automatikisht cdo datë 1 të muajit.
Koha fillestare e tarifimit është 30 + 1 sekonda.
Balanca e paketes mund te verifikohet nepërmjet My Vodafone dhe postpaid me SMS tekst A te 145, Next me SMS bosh te 131.                                                                                                                                                                                Paketa nuk është e vlefshme në Roaming.
Paketa mund të aktivizohet nëpermjet My Vodafone (menu-> Paketa Preferenciale), nëpërmjet SMS me tekst NR1 te 149, duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.                                                                               Paketa mund të çaktivizohet duke telefonuar te 140/149, duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.
Çmimi i mësipërm përfshin TVSH.     
Please wait