Detajet e paketës

• Kjo paketë shtesë përmban 30 minuta ndërkombëtare drejt të gjithë rrjeteve në Itali, Greqi, Maqedoni, Kosovë, Serbi, Mal i Zi, Gjermani, Mbretëri e Bashkuar, SHBA, Turqi, Kanada, Francë, Zvicër, Belgjikë, Hollandë, Spanjë, Rumani, Austri, Bullgari, Suedi, Poloni, Norvegji, Çeki, Kroaci, Slloveni, Australi, Irlandë, Hungari, Luksenburg, Qipro, Bosnje dhe Hercegovinë, Danimarkë, Rusi, Kinë, Ukrainë, Finlandë, Portugali, Sllovaki, Maltë, Izrael dhe Afrika e Jugut.                                                                                        Paketa kushton 300 Lekë me TVSH në muaj dhe rinovohet automatikisht cdo datë 1 të muajit.
• Koha fillestare e tarifimit është 30 + 1 sekonda.
• Balanca e paketës mund të verifikohet nepërmjet My Vodafone dhe me SMS tekst A te 145, ose SMS bosh te 131.                                                                                                                                                                               Paketa nuk është e vlefshme në Roaming.
• Paketa mund të aktivizohet nëpermjet My Vodafone (menu-> Paketa Preferenciale), nëpërmjet SMS me tekst NR1 te 149, duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.                                                                              Paketa mund të çaktivizohet duke telefonuar te 140/149, duke kontaktuar perfaqësuesit e dedikuar të shitjes për biznesin apo duke vizituar një nga dyqanet Vodafone.
• Çmimi i mësipërm përfshin TVSH
 
Please wait