Kushte dhe Afate

Kushte dhe Afate

Pagesa e Regjistrimit 0 Lekë

Garancitë:

Për telefonata drejt shërbimeve me vlerë të shtuar (0900…) 3000 Lekë
Roaming 10,000 Lekë
 • Vlera me e madhe e garancisë është për Roaming të përhershëm. Për Roaming të përkohshëm vlera e garancisë ulet.
 • Interneti pa limit me shpejtësi të reduktuar nuk ofrohet në roaming. Mbas konsumimit të njësive të paketës tuaj të internetit, ju do tarifoheni me çmimin standard të internetit si në Shqipëri.
 • Të gjitha çmimet e lartpërmendura e përfshijnë vlerën e T.V.SH.
 • Minimumi i kohës fillestare të bisedës është 30 sekonda. Pas 30 sekondave të para të telefonates, aplikohet çmimi për sekondë. Në roaming (jashte ofertave), minimumi fillestar i bisedës është 30 sekonda, më pas tarifimi bëhet për sekondë. Ndërsa interneti tarifohet për çdo 10 KiloByte.
 • Minutat dhe SMS Nderkombetare qe ofron plani juaj tarifor jane te vlefshme drejt 10 destinacioneve nderkombetare:Itali, Greqi, SHBA, Kanada, France, Gjermani, UK, Belgjikee, Turqi, Zvicer .
 • Pagesat fikse mujore do te zbatohen ne fund te muajit. Ne rastin kur kerkohet aktivizimi i Numrit Celular dhe/ose i paketave me minuta (Kombetare/Nderkombetare), SMS apo MB Opsionale te zgjedhura, pagesat fikse mujore dhe Minutat, SMS apo MB Opsionale perkatese per muajin e pare te aktivizimit do te llogariten ne menyre proporcionale me ditet e mbetura te muajit. Ne rastin kur kerkohet c'aktivizimi i Numrit Celular dhe/ose i Paketave me minuta (Kombetare/Nderkombetare), SMS dhe MB Opsionale, pagesat fikse mujore dhe Minutat, SMS apo MB Opsionale perkatese per muajin e fundit do te llogariten ne menyre proporcionale me ditet e kalura te muajit.
 • Pas konsumimit te Minutave (Kombetare/Nderkombetare), SMS apo MB Opsionale do te zbatohen tarifat normale per thirrjet Kombetare, Nderkombetare, SMS Kombetare dhe MB të paraqitura ne listën e mësipërme të çmimeve.
 • Kohëzgjatja maksimale e telefonatës drejt SOS Credit është 5 minuta. Pas kësaj kohe maksimale, telefonata ndërpritet.
 • Info 145: Për klientët e rinj, informacioni mbi llogarinë do të jetë i vlefshëm 24 orë pasi është kryer telefonata e parë dalëse. Për të marrë informacionin mbi Llogarinë në Shqip, një mesazh që përmban gërmën "A" duhet dërguar në numrin 145, në të kundërt mesazhi që do të merrni nuk do të përmbajë informacion. Për të marrë informacionin mbi Llogarinë në Anglisht, një mesazh që përmban gërmën "E" duhet dërguar në numrin 145, në të kundërt mesazhi që do të merrni nuk do të përmbajë informacion. Informacioni mbi shpenzimin mujor të llogarisë suaj, nuk përfshin vlerën e TVSH-së si dhe pagesën mujore të shërbimit.
 • Mesazhet zanore do të tarifohen në vlerën e 1 mesazhi pavarësisht kohëzgjatjes së tyre. Kohëzgjatja maksimale e 1 mesazhi është 30 sekonda.
 • Tarifat qe do te zbatohen per Video Call jane te njejta me tarifat e thirrjeve zanore te ketij plani tarifor. Video Call kryet drejt ketyre shteteve: Itali, Greqi, FYROM, Kosove, Serbi, Mal i Zi, Gjermani, Mbreteri e Bashkuar, Sh.B.A. Në roaming Video Call mund të përdoret vetëm në ato shtete me të cilët kemi marrëveshje për këtë sherbim dhe do të tarifohet me tarifa standarde roaming sipas zonave të rrjeteve ndërkombëtare.
 • ***RED Roaming është aktive kur ju zgjidhni një nga planet tarifore Vodafone RED. Tarifa ditore e lidhjes do të zbatohet për çdo ditë kalendarike në të cilën do të kryhet trafik.
 • Paketat opsionale nuk janë pjesë e ofertës RED Roaming.

Detaji 1 - Destinacionet Ndërkombëtare:

Rrjete fqinje Vodafone:
Vodafone Greqi, Vodafone Itali.

Rrjete Vodafone në Europë & Shtetet fqinjë:
Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Gjermani, Vodafone Spanjë, Vodafone Çeki, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Maltë, Vodafone Hollandë, Vodafone Portugali, Vodafone Rumani (ish Mobifone, Connex), Proximus, Belgacom(Belgjikë), Swisscom (Zvicër), SFR (Francë), Vodafone Turqi.
Operatorët jo Vodafone në Greqi dhe Itali, Ish Republika Jugosllave e Maqedonise (F.Y.R.O.M), Kosovë, Mal i zi.

Rrjetet e tjera Vodafone & Europianë:
Vodafone Egjipt, Vodafone Australi, Vodafone Zelandë e Re.

Operatorët jo Vodafone në:
Mbretëri e Bashkuar, Gjermani, Spanjë, Çeki, Hungari, Irlandë, Maltë, Hollandë, Portugali, Rumani, Suedi, Belgjikë, Zvicër, Francë, Turqi

Të gjitha rrjetet në shtetet që vijojnë:
Andorrë, Austri, Bjellorusi, Bosnje & Hercegovinë, Bullgari, Kroaci, Qipro, Estoni, Finlandë, Lihtenshtein, Luksemburg, Monako, San Marino, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Tunizi, Vatikan. Algjeri, Armeni, Azerbaixhan, Danimarkë, Gjeorgji, Gjibraltar, Islandë, Izrael, Letoni, Libi, Lituani, Moldavi, Marok, Norvegji, Territori Palestinez, Poloni, Rusi (federata), Ukrainë.

Shtetet e tjera:
Afganistan, Angolë, Argjentinë, Arubë, Bahrein, Bangladesh, Belizë, Benin, Butan, Bolivi, Botsvanë, Brazil, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Kamboxhë, Kamerun, Kanada, Kepi Gjelbërt, Republika Afrikës Qëndrore, Çad, Kili, Kinë, Kolumbi, Ishujt Komore, Republika Demokratike e Kongos (ish Zaire), Republika Kongos, Ishujt Kuk, Kore, Kosta Rikë, Kubë, Ishulli Diego Garsia, Xhibuti, Ekuador, El Salvador, Guinea Ekuatoriale, Eritrea, Etiopi, Ishujt Falkland, Ishujt Faroe, Fixhi, Guajana Franceze, Polinezia Franceze, Gabon, Gambia, Gana, Groenlandë, Guadalupe, Guam, Guatemalë, Guine Bisau, Republika Guajanës, Haiti, Honduras, Hong Kong, Indi, Indonezi, Iran, Irak, Izrael, Bregu Fildishtë, Japoni, Jordani, Kazakistan, Kuvait, Kirgistan, Laos, Lezoto, Liberi, Makau, Madagaskar, Malajzi, Maldive, Mali, Mariana-Saipan, Ishujt Marshall, Martinikë, Mauritani, Mauricius, Meksikë, Mikronezi, Mongoli, Mozambik, Mjanmar (ish Birmani), Namibi, Nauru, Nepal, Kaledonia e re, Nikaragua, Nigeri, Oman, Pakistan, Panama, Papua Guinea e Re, Paraguaj, Filipine, Peru, Katar, Reunion, Shën Helenë, Senegal, Ishujt Seishel, Sierra Leone, Singapor, Ishujt Solomon, Somali, Afrika Jugut, Sri Lankë, Sudan, Surinam, Svaziland, Siri, Tajvan, Tanzani, Tailandë, Togo, Trinidad & Tobago, Turkmenistan, Ugandë, Sh.B.A., Ugandë, Emiratet e Bashkuara Arabe, Uruguaj, Uzbekistan, Venezuelë, Vietnam, Jemen, Rep Dem e Jemenit, Zambia, Zimbabve.

Detaji 2 - Rrjetet ku aplikohet "RED Roaming":

Në Europë
Vodafone Greqi, Vodafone Itali, Vodafone Gjermani, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Spanjë, Vodafone Çeki, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Maltë, Vodafone Hollandë, Vodafone Portugali, Vodafone Rumani, Vodafone Turqi, Vodafone Island, A1 Telekom Austri, Proximus Belgjikë, Mobiltel Bullgari, BTC Bullgari, BH Telecom Bosnie Herzegovinë, Swisscom Zvicër, CYTA Qipro, TDC Danimark, Elisa Estoni, Elisa Finlandë, SFR Francë, Airtel Xhersej, JT Xhersej, Tele2 Kroaci, VIPnet Kroaci, A1 Telekom Liechtenstein, UAB Bità Lituani, TANGO Luksemburg, SIA Bite Letoni, VIP Operator Maqedoni, MTEL Mal I Zi, Telenor Mal I Zi, Telenor Mobil Norvegji, Polkomtel Poloni, P4 Poloni, SM Telecom San Marino, Vala Kosovë, Ipko Kosovë,Vip mobile Serbi, SI.MOBIL Slloveni, Mobitel Slloveni, Telenor Sverige Suedi.

Përtej Europës
Vodafone Australi, Vodafone Gana, Vodafone Indi, Vodafone Katar, Vodafone Zelandë e Re, Digicel Anguilla, Vodacom Afrika e Jugut, Digicel Antigua dhe Barbuda, Claro Argjentinë, Digicel Arubë, Digicel Barbados, Digicel Bermuda, Digicel Bonaire, Claro Brazil, Digicel Dominika, Claro El Salvador, Du Emiratet e Bashkuara Arabe, Digicel Fixhi, Digicel Grenada, Digicel Guajana Franceze, Claro Guatemalë, Digicel Haiti , Claro Honduras, 3 Hong Kong, Telkomsel Indonezi, Digicel Ishujt Cayman, Digicel Ishujt e Virgjër Britanikë, Digicel Ishujt e Virgjër të Shteteve të Bashkuara, Digicel Ishujt Turks dhe Kaikos, Orange Izrael, Cellcom Izrael, Softbank Japoni, Rogers Wireless Kanada, Safaricom Kenia, Entel Kili, China Unicom Kinë, China Mobile Kinë, Claro Kolumbi, Claro Kosta Rikë, Digicel Kuraçao, Vodacom Lesoto, Telcel Meksikë, Vodacom Mozambik, Digicel Nauru, Claro Nikaragua, Claro Panama, Digicel Papua Guinea e Re, Claro Paraguaj, Claro Peru, Vodacom Republika Demokratike e Kongos, Claro Republika Domenikane, MTS Rusi, Digicel Samoa, AT&T SHBA, Digicel Shën Kits dhe Nevis, Digicel Shën Luçia, Digicel Shën Vincenti dhe Grenadinet, Starhub Singapor, Digicel Surinam, True Move Tajlandë, True Move Tajlandë, Vodacom Tanzani, Digicel Tonga, Digicel Trinidad dhe Tobago, Claro Uruguaj, Digicel Vanuatu, Digicel Xhamajkë.

Detaji 3 - Rrjetet ku aplikohen tarifat standarde në Roaming (për klientët që nuk kanë zgjedhur "RED Roaming")

Rrjetet Vodafone dhe Rjetet Partnere

Vodafone Australi, Vodafone Çeki, Vodafone Egjipt, Vodafone Fixhi, Vodafone Gana, Vodafone Gjermani, Vodafone Greqi, Vodafone Hollandë, Vodafone Hungari, Vodafone Indi, Vodafone Irlandë, Vodafone Itali, Vodafone Katar, Vodafone Maltë, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Portugali, Vodafone Rumani, Vodafone Spanjë, Vodafone Turqi, Vodafone Zelandë e Re, A1 Telekom Austri, Cytamobile - Vodafone Qipro, Promonte - Telenor Mali i Zi, Proximus Belgjikë, SFR Francë, Swisscom Zvicër, Vala Kosovë, Vip mobile Serbi, VIP Operator Maqedoni, VIPnet Kroaci.

Rrjete Europiane në:

Austri, Belgjikë, Bjellorusi, Bosnje dhe Hercegovinë, Bullgari, Çeki, Danimarkë, Finlandë, Francë, Gjermani, Greqi, Guernsej, Hollandë, Hungari, Irlandë, Ishujt Faroe, Islandë, Itali, Kosovë, Kroaci, Lihtenshtein, Luksemburg, Mali i Zi, Maltë, Maqedoni, Mbretëri e Bashkuar, Moldavi, Norvegji, Poloni, Portugali, Qipro, Rumani, Serbi, Sllovaki, Slloveni, Spanjë, Suedi, Turqi, Xhersej, Zvicër.

Rrjete të tjera në:

Afganistan, Afrika e Jugut, Algjeri, Angolë, Arabia Saudite, Argjentinë, Armeni, Arubë, Australi, Azerbajxhan, Bahamas, Bahrein, Bangladesh, Barbados, Belizë, Benin, Bermuda, Bjellorusi, Bolivi, Botsvanë, Brazil, Bregu i Fildishtë, Brunei, Burkina Faso, Burundi, Butan, Egjipt, El Salvador, Emiratet e Bashkuara Arabe, Estoni, Etiopi, Filipine, Fixhi, Gabon, Gambia, Gjeorgji, Groenlandë, Guadalupe, Guajanë, Guam, Guatemalë, Guinea Ekuatoriale, Honduras, Hong Kong, Indi, Indonezi, Irak, Ishujt e Virgjër Britanikë, Ishujt Faroe, Ishujt Kuk, Ishujt Turks dhe Kaikos, Islandë, Izrael, Japoni, Jemen, Jordani, Kamboxhë, Kamerun, Kanada, Katar, Kazakistan, Kenia, Kepi i Gjelbër, Kili, Kinë, Kirgistan, Kolumbi, Koreja e Jugut, Kosta Rikë, Kubë, Kuraçao, Kuvajt, Letoni, Liban, Liberi, Libi, Lituani, Madagaskar, Makau, Malajzi, Malavi, Maldive, Mali, Marok, Mauritius, Meksikë, Mongoli, Mozambik, Namibi, Niger, Nigeri, Nikaragua, Oman, Pakistan, Panama, Papua Guinea e Re, Paraguaj, Peru, Polinezia Franceze, Republika Demokratike e Kongos, Republika Domenikane, Republika e Afrikës Qëndrore, Ruandë , Rusi, Samoa, San Marino, Sejshell, Senegal, SHBA, Singapor, Sri Lanka, Surinam, Tajlandë, Tajvan, Tanzani, Taxhikistan, Territori Palestinez, Tonga, Trinidad dhe Tobago, Tunizi, Turkmenistan, Ukrainë, Uruguaj, Uzbekistan, Vanuatu, Venezuelë, Vietnam, Xhamajkë, Xhibut, Zambia, Zelandë e Re, Zimbabve.

 
Please wait