#Giga team

Vodafone #Giga Team

Tashmë ju keni një ekspert që do t’ju drejtojë dhe asistojë në të gjithë nevojat tuaja teknologjike!

Vodafone #Giga team, është gjithmonë pranë jush, për gjithçka ju duhet në smartfonin dhe tabletin tuaj!

Një ekspert nga #Giga team do t’ju asistojë dhe drejtojë për gjithçka ju dëshironi në lidhje me përdorimin e smartfonit tuaj.

Çfarë ofron eksperti i #Giga team:

 • main_icn_Mobile
  Instalon nga e para smartfonin e ri që ka blerë klienti

   
 • rank_lith_icn_Professor
  Shpjegon dhe trajnon klientin mbi përdorimin e smartfonit
 • lithium_icn_Idea_or_Innovation
  Gjen mënyra për të zbuluar më tepër mbi aftësitë e smartfonit
 • main_icn_Add_or_Plus
  Propozon aplikacione dhe asiston në përdorimin e atyre që janë me përfitim për klientët
 • arrow-right
  Transferon lehtësisht gjithçka nga smartfoni i vjetër tek i riu
 • market_icn_Save_go
  Zgjidh të gjithë problemet e lidhura me software-t. Kursen kohë dhe para nga procedura e riparimit të pajisjeve fizike.
Ju nevojitet ndihmë për telefonin?
Check & Go
Të lutem prit