Planet e Reja me Kontratë

Planet e reja me kontratë Vodafone Integral, ofrojnë një zgjidhje totale të nevojave për komunikim të klientëve Biznes dhe Individë.


Këto plane ofrojnë:

  • Telefonata dhe SMS brenda grupit pa asnjë limit
  • Bllok të integruar me minuta kombëtare
  • Bllok të integruar me SMS kombëtare
  • Bllok të integruar për navigim në Internet
  • Bllok opsional me minuta ndërkombëtare

Ju mund të zgjidhni midis 3 planeve tarifore, për të gjetur atë që i përshtatet më mirë nevojave dhe buxhetit tuaj.

 

Për më shumë informacion kontaktoni 149.