GigaTV Mobile App

GigaTV Mobile App

Përdor aplikacionin Vodafone TV jashtë shtëpisë për të parë programet dhe filmat e preferuara nga:

  • Video on Demand (VOD)
  • 15 kanalet interactive
  • Akses në të gjitha regjistrimet
  • Push-to-TV – fillo shikimin në mobile dhe vazhdo në TV
  • Rirendit kanalet sipas dëshirës

 

 

Aplikacioni Vodafone TV mund të përdoret vetëm nga abonentët Vodafone TV. Aplikacioni është i disponueshëm në pajisjet mobile dhe tabletët me sisteme operative Android dhe iOS.

Aplikacioni mund të shkarkohet nga links mëposhtë:

 

Mobile App

Mobile App edhe nese nuk je klient mobile me Vodafone, mund ta përdor aplikacionin mobile Vodafone GigaTV mjafton të kesh abonimin .

Hapat si mund të hapesh  llogarinë  nga aplikacioni në mobile

Username: CASID (e gjeni tek kutia e pajisjes) Password: një password unik që e merrni në momentin e aktivizimit në dyqan (SMS upon activation).

OSE 

1. Shko tek Zona e Klientit (Self-care App) tek Aplikacionet në menu-në kryesore në TV 

2. Kliko Shto pajisje dhe do ju shfaqet nje Kod QR

3. Hap aplikacionin mobile 

4. Kliko Kodi QR

 

Kujdes: Nëse jeni të lidhur me 3G/4G, interneti i paketës konsumohet gjatë përdorimit të aplikacionit mobile.  

 

 
Të lutem prit