Permbajtja dhe aplikacionet e GigaTV

Permbajtja dhe aplikacionet e GigaTV

Përmbajtje kombëtare & ndërkombëtare

Përmbajtja qe ofrohet në paketat e Vodafone GigaTV

 Të gjitha paketat qe gjeni ne dyqan, mund ti aksesoni edhe me STB te Vodafone GigaTV, duke përfshirë paketat:

 • Vodafone TV
 • Tring
 • Digitalb

mund të aktivizohen me Vodafone GigaTV. 

 

Gjithashtu pjesë e abonimit është aksesi falas tek Vodafone TV App në mobile, akses falas në katalogun VOD me filma dhe seriale, akses në aplikacionet Youtube (falas), DaVinci Kids (falas), dhe France24 (falas). 

 

KANALE TE REJA 

KIDS

 • Disney Junior
 • Disney Channel
 • Da Vinci channel

BBC

 • BBC First, BBC Earth, BBC News

CineStar

 • Cinestar TV1, Cinestar TV2, Cinestar Premiere 1, Cinestar Premiere 2, Cinestar Action&Fantasy, Cinestar Action, Cinestar Comedy

 

 

 

 • Video on Demand me filma, dokumentar dhe përmbajtje për të rritur dhe fëmijë (biblioteke e pasur me 200 tituj)

 

VOD 

 • Dokumentare
 • Seriale te animuara
 • Filma te rinj 

 

Aplikacionet

 • Amazon Prime Video

Katalog i gjerë filmash & serialesh, duke përfshirë tituj origjinal & ekskluzive të Amazon

*klienti duhet të ketë abonim në Amazon Prime që të logohet nga GigaTV

 • YouTube

Hyr në YouTube nga dekoderi Vodafone TV dhe shijo videot dhe muzikën që të pëlqen.

*akses falas

 • DaVinci Learning

Video & seriale educative për fëmijë.

*akses falas

 • France24

Mbulim 24-orë i lajmeve botërore – në Anglisht, Frëngjisht, Spanjisht dhe Arabisht.

*akses falas

 

Kanalet Interaktive

Regjistro, bëj Pause dhe rinis programe live ose shiko programe deri në 7 ditë në të kaluarën në çdo kohë.

Kanalet interactive (OTT channels)

Kanalet pjesë të listës GigaTV Super kanë funksionalitete të veçanta për programet që transmetohen. Keto jane ne total 15 kanale, te cilat kane OVER THE TOP features te pershrkuara me poshte. Paketa jone Vodafone TV Prime i permban te 15 keto kanale.

 

 Të gjitha programet e transmetuara ne keto kanale kanë grupin e mëposhtëm të veçorive: 

 • Regjistrohen
 • Catch Up (mund të shikohen deri në 7 ditë në të kaluarën)
 • Fillo nga e para 
 • Mund të shikohen në celular apo tablet. 
 • Kanalet janë: RTSH, RTSH Fëmijë, RTSH Film, Boomerang, Cartoon Network, më shumë kanale vijnë së shpejti (Cinestar + RTSH sport)

 

Për programet e 7 ditëve të fundit, një ikonë PLAY tregon se mund t'a shikosh programin me Catch Up, dhe për programet që janë duke u transmetuar tani, ikona rrethore tregon se përmbajtja mund të bëhet Play nga fillimi. Mund të regjistrosh një numër të pakufizuar programesh paralelisht dhe gjithsej mund të ruash 90 orë përmbajtje  dhe t'i ruash ato deri në 90 ditë. Regjistrimet tuaja ruhen në cloud, të cilat mund t'i aksesosh në shtëpi nepërmjet dekoderit ose edhe kur je në lëvizje nga celulari ose tableti nga aplikacioni Vodafone TV.

 
Të lutem prit