Detaje të paketës 

Detaje

Detajet e paketave Roaming 1-Ditore dhe Roaming Explore

•    Mund të përdoren në rrjetet Greqi, Mal i Zi, Kosovë, Maqedoni e Veriut, Serbi, Itali, Francë, Spanjë, Portugali, Gjermani, Rumani, Turqi, Mbretëri e Bashkuar, Çeki, Hungari, Hollandë, Irlandë, Austri, Maltë, Belgjikë, Bullgari, Bosnje & Hercegovinë, Kroaci, Qipro, Danimarkë, Estoni, Finlandë, Islandë, Lituani, Letoni, Luksemburg, Slloveni, Suedi, Zvicër, Ukrainë, SHBA, Kanada, Lihtenshtajn, Sllovaki, Monako, Norvegji.
•    Minutat hyrëse dhe SMS-të hyrëse janë të vlefshme nga të gjithë operatorët kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
•    Kohëzgjatja fillestare për konsumin e minutave brenda paketës do të jetë 30 sekonda. Më pas konsumi tarifohet për çdo sekondë (30+1).
•    Interneti do të tarifohet për çdo 10 KB.
•    Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarte Roaming.
•    Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
•    Nuk mund të keni njëkohësisht aktive në llogari paketën 1-Ditore dhe Roaming Explore.
•    Ju do të njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
•    Për të kontrolluar balancën e paketave në Roaming, formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 131.
•    Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.


Detajet e paketës Roaming World

•    Mund të përdoret në rrjetet Vodacom Afrika e Jugut, Vodafone Australi, Vodafone ose Digicel Fixhi, Vodafone Gana, Vodafone Katar, Vodafone Zelandë e Re, Digicel ose Claro El Salvador,  Claro Guatemalë, 3 Hong Kong, Telkomsel Indonezi, Partner Izrael, Docomo ose Softbank Japoni, Safaricom Kenia, Entel Kili, Movistar ose Telcel Meksikë, Movistar ose Claro Nikaragua, Digicel Papua Guinea e Re, MTS ose Megafon Rusi, Digicel Samoa, StarHub Singapor, True Move Tajlandë, Digicel Tonga, Digicel Trinidad dhe Tobago, Digicel Vanuatu, China Unicom Kinë, Vodafone Egjipt, Du ose Etisalat Emiratet e Bashkuara Arabe.
•    Minutat dalëse/hyrëse dhe SMS-të janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
•    Paketa është e vlefshme për 10 ditë nga momenti i aktivizimit.
•    Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.

 

 

Të lutem prit