Vodafone Happy


 Nga 1 korrik 2019, Vodafone Happy nuk ofrohet më. Skema e re e shpërblimit quhet Vodafone MORE, dhe nëse je klient Vodafone, je automatikisht pjesë e skemës. Besnikëria shpërblehet!

Vetëm sepse je Vodafone, shpërblehesh.

Më shumë arsye për të qënë i lumtur dhe për të përjetuar eksperienca të reja me partnerët e rinj Vodafone.

Aventurë & Sport

 • Go Kart Kartodrom 3
  • Paguaj për një lojë dhe merr të dytën falas. Kujdes rezervoni më përpara

Kafe & Restorant

 • Mon Cheri
  • Bli një kafe dhe merr të dytën falas. Promocioni është ekszluziv vetëm për kafe dhe nuk përfshihen Cigare, ushqime apo produkte që nuk janë të Mon Cheri.
 • Yougurteria
 • Për cdo yogurt të blerë, ti merr të dytin me vetëm një shije FALAS nga e Hëna në të Premte.

Udhëtim

 • Ar&Lo
  • 10% ulje eksluzive në paketat turistike mbi 5 ditë
 • Discover Albania
  1. Kupon me Vlerë 300 lekë i vlefshëm për tu zbritur nga vlera totale e udhëtimeve ditore.
  2. Kupon me Vlerë 1000 lekë i vlefshëm për tu zbritur nga vlera totale e udhëtimeve të fundjavës, 2-3 ditë.
  3. Kupon me Vlerë 3000 lekë I vlefshëm për tu zbritur nga vlera totale e tureve, 4 deri në 10 ditore.
 • Jona Travel
  1. 10% ulje për cdo hotel dhe paketë të publikuar
  2. Kupon me Vlerë 10 EUR vetëm për biletë të publikuar

Lifestyle

 • Adrion
  • 10% ulje në faturën totale
 • Albagame
  • 10% ulje në fatrurën totale, promocioni përfshin të gjithë produktet përveç Konsole (si prsh XBOX)si dhe transportin falas në të gjithë Shqipërinë.
 • Cineplexx
  • Paguaj 1 merr të dytën falas cdo ditë të javës
 • Light Strike
  • Një lojë falas
 • Globe
  • Përdor kuponin HAPPY për të përfituar  15% zbritje në produktet specifike të cilat tregojnë  se janë pjesë e skemës Vodafone Happy.
 
Të lutem prit