YouMix M | 1300 Lekë

YouMix M | 1300 Lekë

 • Detajet e paketës 

  • Me këtë paketë ju keni mundësinë të keni dhe BONUS 250 MB për të vazhduar lundrimin në internet edhe për 1 orë pasi të ka mbaruar interneti i paketës.
  • 1 njësi = 60 sekonda = 1 SMS = 1 MB
  • Vlefshmëria e paketës është 30 ditë.
  • Kjo paketë është e vlefshme për të gjithë klientët me parapagesë.
  • Minutat kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë operatorëve kombëtarë fiks dhe celularë.
  • SMS-të kombëtare janë të vlefshme drejt të gjithë destinacioneve kombëtare
  • Ju mund të blini një paketë të re edhe nëse paketa aktuale nuk ka përfunduar. Detaje mbi riblerjen e paketave si më poshtë.
  • Ju mund të blini nje paketë shtesë interneti apo me minuta kombëtare, ndërkombetare nëse keni aktive paketen e YouMix  mujore.
  • Ju mund të kontrolloni njësitë e mbetura të paketës tuaj nëpërmjet:
   • SMS me tekst bosh në numrin 131
   • Menusë #123#
  • Pas konsumit të njësive, klientët do të tarifohen me tarifat standarte të Vodafone nëse nuk kanë asnjë paketë tjetër aktive.
  • Thirrjet drejt destinacioneve që nuk janë të përfshira në paketë do të tarifohen sipas ҫmimeve standarte të Vodafone.
  • Nëse keni aktivizuar shërbimin SOS Credit Top Up, vlera që i detyroheni Vodafone do të zbritet nga rimbushja dhe më pas balanca e mbetur do të konsiderohet për aktivizimin e paketës.
  • Shërbimi Club Sharing do të jetë I vlefshëm për këtë paketë vetëm nga aplikacioni MyVodafone.
  • Kjo paketë është e vlefshme deri më 30 Prill 2020.
  • Çmimet e lartpërmendura përfshijnë TVSH.
  • Mund të blini deri në 3 paketa në muaj.
  • Kjo paketë nuk mund të përdoret në roaming.
  Detaje mbi riblerjen e paketave.
   
  Ju mund të ribleni një paketë të re 30 ditore, por paketa aktuale 30 ditore me njësitë e mbetura do të anullohet.
  Me anullimin e paketës 30 ditore, ju nuk do të mund të përdorni njësitë e saj apo të kërkoni kthimin e shumës së shpenzuar për blerjen e saj. Vlefshmëria do të jetë sipas paketës së re 30 ditore.
  Ju mund të blini një paketë të re javore edhe nëse nuk ka kaluar afati i skadencës, por keni përfunduar të gjithë elementet e paketës 30 ditore.

  Aktivizimi:
  • Nëpërmjet aplikacionit My Vodafone
  • Vizito dyqanin më të afërt Vodafone
  • Telefono #123#
 • Të lutem prit