300MB Europë | 300 Lekë

300MB Europë | 300 Lekë

 • Detajet e paketës

  Rrjetet ku mund të përdoren paketat 300MB Internet Europe + SHBA & Kanada

  Vodafone Çeki, Vodafone Gjermani, Vodafone Greqi, Vodafone Hollandë, Vodafone Hungari, Vodafone Irlandë, Vodafone Itali, Vodafone Maltë, Vodafone Mbretëri e Bashkuar, Vodafone Portugali, Cytamobile-Vodafone Qipro, Vodafone Rumani, Vodafone Spanjë, Vodafone Turqi, BH Telecom Bosnje dhe Hercegovinë, Mtel ose Vivacom Bullgari, SFR ose Bouygues Francë, Vala Kosovë, Vipnet ose Tele2 Kroaci, Telenor Mali i Zi, one.Vip Maqedoni, Vip mobile Serbi, Si.mobil Slloveni, A1 Austri, Swisscom Zvicër, Proximus Belgjikë, Monaco Telecom Monako, AT&T SHBA, Rogers Kanada..

  • Për të aktivizuar paketën formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 1 (paketat roaming), ose dërgoni SMS falas me text MB në numrin 137, ose nëse ndodheni në Shqipëri mund të drejtoheni në një dyqan Vodafone. Opsioni "Roaming" në menunë #123# shfaqet vetëm kur jeni jashtë vendit.
  • Paketa është e vlefshme për 24 orë nga momenti i aktivizimit.
  • Interneti do të tarifohet për çdo 10 Kb.
  • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarde roaming
  • Çmimi i paketës, 300 Lekë (me TVSH) aplikohet menjëherë pas aktivizimit të paketës, pavarësisht nëse ndodheni në Shqipëri apo në Roaming.
  • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
  • Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport do të çaktivizohen automatikisht në momentin që blini këtë paketë.
  • Nëse keni aktive paketën 1 Ditore, 4 Ditore, 10 Ditore ose 1GB të vlefshme në Europë + SHBA & Kanada ju mund të blini edhe këtë paketë. Prioritet do të kenë njësitë e paketës me njësi mikse (1 ditore, 4 ditore apo 10 ditore Europë + SHBA & Kanada)
  • Duhet të keni minimumi 300 Lekë kredit në llogarinë tuaj për të blerë paketën.
  • Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.
  • Ju do njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumimin e të gjitha MB të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
  • Për të kontrolluar balancën e paketave në roaming, formoni #123# - > 5 -> Roaming-> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 131 (teksti: një gërmë e çfarëdoshme ose bosh).
 • Të lutem prit