10-Ditore World | 2000 Lekë

10-Ditore World | 2000 Lekë

 • 10-Ditore World
  • 500 MB Internet
  • 50 Minuta Hyrëse
  • 50 Minuta Dalëse
  • 50 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Detajet e paketës 

  Rrjetet ku mund të përdoren paketat 10 Ditore World

  Vodacom Afrika e Jugut, Vodafone Australi, Vodafone ose Digicel Fixhi, Vodafone Gana, Vodafone Katar, Vodafone Zelandë e Re, Digicel ose Claro El Salvador,  Claro Guatemalë, 3 Hong Kong, Telkomsel Indonezi, Partner Izrael, Docomo ose Softbank Japoni, Safaricom Kenia, Entel Kili, Movistar ose Telcel Meksikë, Movistar ose Claro Nikaragua, Digicel Papua Guinea e Re, MTS ose Megafon Rusi, Digicel Samoa, StarHub Singapor, True Move Tajlandë, Digicel Tonga, Digicel Trinidad dhe Tobago, Digicel Vanuatu, China Unicom Kinë, Vodafone Egjipt, du ose Etisalat Emiratet e Bashkuara Arabe.

  • Për të aktivizuar paketën formoni #123# -> 5 -> Roaming -> 1 (paketat roaming), ose dërgoni SMS falas me text A në numrin 139, ose nëse ndodheni në Shqipëri mund të drejtoheni në një dyqan Vodafone. Opsioni "Roaming" në menunë #123# shfaqet vetëm kur jeni jashtë vendit.
  • Minutat dalëse/hyrëse dhe SMS-të janë të vlefshme drejt / nga të gjithë operatorëve / operatorët kombëtarë dhe ndërkombëtarë.
  • Paketa është e vlefshme për 10 ditë nga momenti i aktivizimit.
  • Kohëzgjatja fillestare për konsumimin e minutave brënda paketës do jetë 30 sekonda. Pastaj konsumimi bëhet për çdo sekondë (30+1).
   Interneti do të tarifohet për çdo 10 Kb.
  • Pasi të konsumohet paketa do të aplikohen çmimet standarde roaming
  • Çmimi i paketës, 2,000 Lekë (me TVSH) aplikohet menjëherë pas aktivizimit të paketës, pavarësisht nëse ndodheni në Shqipëri apo në Roaming.
  • Kohëzgjatja e paketës fillon në momentin që paketa aktivizohet.
  • Vodafone Passport dhe Vodafone Data Passport do të çaktivizohen automatikisht në momentin që blini këtë paketë.
  • Nëse keni aktive paketën 1 Ditore, 4 Ditore,10 Ditore, 300MB ose 1GB të vlefshme në Europë + SHBA & Kanada, ju mund të blini edhe paketën 10 Ditore World.
  • Duhet të keni minimumi 2,000 Lekë kredit në llogarinë tuaj për të blerë paketën.
  • Nuk ka limit në numrin e paketave që mund të aktivizohen në muaj.
  • Ju do njoftoheni me SMS në momentin që konsumoni 80% të minutave ose MB të përfshira në paketë, si edhe për konsumimin e të gjitha njësive të përfshira në paketë. Gjithashtu, ju do të njoftoheni 24 orë para përfundimit të vlefshmërisë së paketës dhe në momentin e përfundimit të vlefshmërisë së paketës.
  • Për të kontrolluar balancën e paketave në roaming, formoni #123# - > 5 -> Roaming-> 2 (kontrolli i balancës) ose dërgoni një SMS pa pagesë në numrin 131 (teksti: një gërmë e çfarëdoshme ose bosh).
 • 10-Ditore World
  • 500 MB Internet
  • 50 Minuta Hyrëse
  • 50 Minuta Dalëse
  • 50 SMS Dalëse
  Më shumë Mbyll
 • Të lutem prit