Samsung Galaxy Note20

Bli Samsung Galaxy Note 20 deri ne 22 Nentor, regjistro te dhenat ne https://www.samsung.com/al/ dhe Galaxy Watch te vjen dhurate ne shtepi pasi te kesh marre aparatin. Ready? 
Ngjyra: Jeshile Mistike E Bronztë Mistike Gri Mistike
Kapaciteti: 256 GB 256 GB 256 GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

general.islegacy
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
E disponueshme
E disponueshme
Totali
Kosto totale Totale
Kosto totale Totale
Samsung Galaxy Note20
Të lutem prit