Xiaomi Mi Smart Plug Zigbbe

Priza inteligjente për çdo shtëpi moderne. Kontrolloni pajisjet tuaja të zakonshme nga kudo. Ndizni/fikni nga larg, vendosni një kohëmatës, monitoroni statusin dhe konsumin e energjisë.
Ngjyra: E bardhë
Kapaciteti: GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

2,900 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
Totali
2,900 Lekë Kosto totale Totale
2,900 Lekë Kosto totale Totale
Xiaomi Mi Smart Plug Zigbbe

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Screen_size

  Smart
  plug

xiaomi-mi-smart-plug

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Screen_size

  Smart
  plug

xiaomi-mi-smart-plug

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020
Të lutem prit