Xiaomi Mi Smart Home Hub

Çdo sistem automatizimi në shtëpi ka nevojë për një Hub, një pajisje që ju lejon të kontrolloni gjithçka në mënyrën më të mirë, për të qenë në gjendje të krijoni kombinimin e pajisjeve të ndryshme dhe me të cilat mund të shijoni kontrollin maksimal. Xiaomi Hub është krijuar për kënaqësinë tuaj, duke ju lejuar të kontrolloni deri në 32 pajisje në mënyrën më të mirë të mundshme.
Ngjyra: E bardhë
Kapaciteti: GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

3,500 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
Totali
3,500 Lekë Kosto totale Totale
3,500 Lekë Kosto totale Totale
Xiaomi Mi Smart Home Hub

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Offer_badge

  Smart
  Hub

 • market_icn_Offer_badge

  Connecting
  up to 32devices

 • market_icn_Screen_size

  Wi-fi bluetooth
  zigbee

 • market_icn_Offer_badge

  Transmition distance
  10m

xiaomi-mi-smart-home

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Offer_badge

  Smart
  Hub

 • market_icn_Offer_badge

  Connecting
  up to 32devices

 • market_icn_Screen_size

  Wi-fi bluetooth
  zigbee

 • market_icn_Offer_badge

  Transmition distance
  10m

xiaomi-mi-smart-home

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020
Të lutem prit