Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

Për një ajër më pak të thatë në shtëpinë tuaj. Operon në mënyrë të qetë, me zhurmë deri në 38dB. Kontrolloni aparaturën nëpërmjet telekomandës dhe aplikacionit.
Ngjyra: E bardhë
Kapaciteti: GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

6,990 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
Totali
6,990 Lekë Kosto totale Totale
6,990 Lekë Kosto totale Totale
Xiaomi Mi Smart Antibacterial Humidifier

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Screen_size

  Antibacterial
  humidifier

 • market_icn_Screen_size

  3.5lwater
  tank

 • battery

  16 hours
  operation

 • market_icn_Screen_size

  App
  management

xiaomi-mi-smart-anti

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Screen_size

  Antibacterial
  humidifier

 • market_icn_Screen_size

  3.5lwater
  tank

 • battery

  16 hours
  operation

 • market_icn_Screen_size

  App
  management

xiaomi-mi-smart-anti

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020
Të lutem prit