Xiaomi Mi Motion Sensor

Përdor teknologjinë infra të kuqe për të njohur automatikisht lëvizjen e njerëzve dhe kafshëve shtëpiake. Lidhni sensorin e lëvizjes me qendrën e kontrollit Mi Smartphone hub për të marrë kontrollin e shtëpisë tuaj; ndizni dhe fikni pajisjet inteligjente kur dikush kalon pranë. Dërgon alarm nëse ndjen lëvizje kur ju jeni larg. Ndez dritat kur ndjen lëvizje.
Ngjyra: E bardhë
Kapaciteti: GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

1,900 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
Totali
1,900 Lekë Kosto totale Totale
1,900 Lekë Kosto totale Totale
Xiaomi Mi Motion Sensor

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Offer_badge

  Motion
  sensor

xiaomi-mi-motion-sen

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Brand
  Xiaomi

 • market_icn_Offer_badge

  Motion
  sensor

xiaomi-mi-motion-sen

Karakteristikat bazë

Tipi
Smart Home
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2020
Të lutem prit