Më njofto
temperature-tag-sens
Temperature Tag Sensor

Business Temperature Tag

Monitoroni temperaturën dhe lagështiren në kohë reale. Mbani produktet dhe asetet tuaja në kushte optimale.
Ky produkt është ekskluziv vetëm për klientët biznes.

 

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

9,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Business Temperature Tag

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Screen_size

Sensor
sensor

market_icn_Offer_badge

IoT
IoT

market_icn_Screen_size

Temperature
Monitor

temperature-tag-sens

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Business
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Please wait