Më njofto
hifuture-smart-watch
HiFuture Smart Watch HiWave WaveBlack

HiFuture Smart Watch HiWave

Kjo orë inteligjente ka nje dizajn elegant dhe cilësi unike. Konsumi i ulët i funksionimit, i kombinuar me baterinë me autonomi të madhe, do t'ju çlirojë nga stresi i karikimit. Ka një ekran me ngjyra 1,3” dhe lidhet me Bluetooth me smartphonin tuaj për të marrë njoftime, për thirrje dhe mesazhe. Munde te perdoret me iOS dhe Android.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

7,500 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
HiFuture Smart Watch HiWave

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
HiFuture

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Wearable
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2021
Të lutem prit