GoPro Hero 8 Black Bundle

GoPro Hero 8 realizon foto dhe video nëpërmjet kameres me super cilësi në foto 4K dhe super stabilizim në video. Në paketimin e këtij produkti do merrni dhuratë 1 bateri extra, 1 kartë memorie 32GB, 1 mbajtëse për në kokë dhe 1 shkop që mund të perdoret si tripod.
Ngjyra: E Zezë
Kapaciteti: GB
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

44,990 Lekë
general.islegacy
E disponueshme
Totali
44,990 Lekë Kosto totale Totale
44,990 Lekë Kosto totale Totale
GoPro Hero 8 Black Bundle

Më shumë detaje

 • market_icn_Vodafone_store

  Go Pro
  Go Pro

 • camera

  Camera
  6K

 • market_icn_Screen_size

  10m Water
  Resistance

gopro-hero-8-black-b

Karakteristikat bazë

Tipi
Camera and Photo
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2019

Karakteristikat

 • market_icn_Vodafone_store

  Go Pro
  Go Pro

 • camera

  Camera
  6K

 • market_icn_Screen_size

  10m Water
  Resistance

gopro-hero-8-black-b

Karakteristikat bazë

Tipi
Camera and Photo
Mbulimi
-
Viti i lancimit
2019
Të lutem prit