Më njofto
dual-battery-charger

Dual Battery Charger (Hero Black 8,7,6,5)

Merr karikuesin për GoPro (Hero Black 8/7/6/5) dhe përfito një bateri dhuratë e cila nuk do ju lërë asnjëherë pa regjistruar videot dhe momentet më të bukura.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

7,990 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Dual Battery Charger (Hero Black 8,7,6,5)

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Go Pro
Go Pro

market_icn_Screen_size

Dual
battery

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Camera and Photo
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2020
Të lutem prit