Më njofto
apple-iphone-15-pro-

Apple iPhone 15 Pro Max

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
E disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
Nuk është e disponueshme
Më njofto kur të jetë e disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
136,990 Lekë
185,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
136,990 Lekë
185,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
136,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
136,990 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
168,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
168,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
168,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
168,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
208,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
208,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
208,900 Lekë
Porosit tani dhe kurseni  48,910 Lekë
208,900 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Apple iPhone 15 Pro Max

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Offer_badge

IOS

market_icn_Offer_badge

Storage
Up to 1TB

battery

Battery
4422 mah

market_icn_Offer_badge

Teknologji Ekrani
Amoled

apple-iphone-15-pro-
159.9 mm
Lartësia
76.7 mm
Gjerësia
8.3 mm
Thellësia

Karakteristikat

Bateria

Koha standby: -
Koha e bisedës: -
Tipi i baterisë: -
Kapaciteti: 4422 mAh
Quick charge
Charging Connection: 27W

CPU

Modeli i CPU: A17 Pro
Clock rate: 3.78 GHz
Cores: 6

Ekrani

Përmasat: 6.7 inches
Rezolucioni: 1290x2796
Teknologjia: Amoled
Ngjyrat: -

Kamera

Kamera primare: 48.0 MP
Kamera primare 2: -
Kamera sekondare: 12.0 MP
Kamera sekondare 2: -
Back Flash
Front Flash

Karakteristikat bazë

Brandi: Apple
Viti i lancimit: 2023
Në ofertë
Sistemi operativ: IOS 17
Tipi i SIM: nano-sim
Modeli: Apple iPhone 15 Pro Max
Rrjetet: 5G - LTE

Karakteristikat shtesë

Head SAR: -
Body SAR: -
MP3
HD Voice
Water proof: -
Garancia: 12
Sensorët: Fingerprint, Accelerometer, Proximity, Compass, Gyro

Konektiviteti

Wifi
Wifi Hotspot
Bluetooth
GPS
GPS Harta: Google Maps
GPS Navigacioni
NFC

Memoria

Zgjerimi i memories: -
Kapaciteti i RAM: 8.0 GB

Përfshirë në paketim

Bateria
Kablli i lidhjes me PC
Manuali

Përmasat

Lartësia: 159.9 mm
Gjerësia: 76.7 mm
Thellësia: 8.3 mm
Pesha: -
Të lutem prit