Më njofto
xiaomi-mi-wireless-s

Xiaomi Mi Wireless Switch

Kontrolloni të gjithë shtëpinë vetëm me një çelës me tre veprime: click, double click, shtypje e gjatë. Për të vënë në punë robotin e pastrimit, për të fikur dhe ndezur pajisjet kur vini/dilni nga shtëpia, për të ndezur dritën kur zgjoheni natën. Mund të përdoret dhe si zile apo buton emergjence për të moshuarit që jetojnë vetëm.

Zgjidh ngjyrën

Zgjidh kapacitetin

E disponueshme
στο ( muaj)

eshop.producttopsection.monthlyfee:

1,300 Lekë
general.islegacy
Vazhdo
Xiaomi Mi Wireless Switch

Më shumë detaje

Detaje të produktit
Specifikime
market_icn_Vodafone_store

Brand
Xiaomi

market_icn_Screen_size

Wireless
Switch

market_icn_Offer_badge

3 actions
3 actions

Karakteristikat

Karakteristikat bazë

Tipi: Smart Home
Mbulimi: -
Viti i lancimit: 2019
Të lutem prit